Σε πλήρη ετοιμότητα οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την ασφαλή επαναλειτουργία τους

0

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για το άνοιγμα των δημοτικών παιδικών σταθμών Παπάγου – Χολαργού, τη Δευτέρα 17 Μαΐου.

Όλα τα τμήματα προσχολικής αγωγής έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί σχολαστικά σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επίσης έχουν ληφθεί  όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των  κανόνων υγιεινής καθώς και έχουν υλοποιηθεί τα προβλεπόμενα  για τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων.

Οι παιδαγωγοί έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα self-test ενώ για τους  εργαζόμενους μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ, έχει μεριμνήσει ο Δήμος για τη διενέργεια των ελέγχων, προκειμένου να επιστρέψουν όλοι με ασφάλεια στην εργασία τους.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ.  Ηλίας Αποστολόπουλος, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.) κα Χρύσα Παρίση και την προϊσταμένη διοίκησης κα Αδαμαντία Μούσιου επισκέφθηκε τους παιδικούς σταθμούς εν όψει της επαναλειτουργίας τους και δήλωσε:

«Οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης μας θα επαναλειτουργήσουν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την προφύλαξη της  υγείας των παιδιών, των οικογενειών τους και των εργαζομένων. Οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν με όλες τις απαραίτητες εργασίες και το προσωπικό του Δήμου μας είναι έτοιμο  και ανυπομονεί να υποδεχτεί και πάλι τα παιδιά μας στη μεγάλη αγκαλιά των παιδικών σταθμών».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας