Συνάντηση Δημάρχου με το νέο Διοικητή του Α.Τ Παπάγου-Χολαργού

0

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού  και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού κ. Νικόλαος Καλαμίδας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της περιοχής και την διατήρηση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών σε ότι αφορά την πάταξη της παραβατικότητας και την διασφάλιση της δημόσιας τάξης. Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο νέος Διοικητής ανέφερε πως θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος χαρακτήρισε τα θέματα τάξης και ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας για κάθε περιοχή, ενώ συμφωνήθηκε η συνεχής επικοινωνία για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της περιοχής.

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ευχαριστεί για την συνεργασία την τέως διοικήτρια του αστυνομικού τμήματος, κ. Δήμητρα Αθανασοπούλου, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα στη Δ/νση Αστυνομίας Β/Α Αττικής.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας