Συνάντηση του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Η. Αποστολόπουλου, με τον Κ. Χατζηδάκη

0

Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών των ΟΤΑ της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Τσιαντής.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας, καθώς και ασφαλιστικά ζητήματα που αφορούν το αιρετό πολιτικό προσωπικό της αυτοδιοίκησης. Ο Υπουργός Εργασίας έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΕΔΕ, για δίμηνη παράταση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας, το οποίο είχε υποβληθεί από τον Ιανουάριο.

Στο ίδιο πλαίσιο συζητήθηκε και το αίτημα της ΚΕΔΕ να υπάρξουν νέα αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία θα προκηρυχθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε μέσω αυτών να καλυφθούν οι ανάγκες των Δήμων με πρόσθετο προσωπικό, προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία τους την επόμενη περίοδο.

Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύθηκε ότι θα αξιολογηθεί άμεσα από το Υπουργείο και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα το σχετικό αίτημα προκειμένου να ληφθεί πολύ σύντομα απόφαση για την οποία θα ενημερωθεί η ΚΕΔΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας