Με ασφάλεια επαναλειτούργησαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλανδρίου

0

 

Την πεποίθηση ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα ανταποκριθούν με επιτυχία στο παιδαγωγικό και κοινωνικό τους έργο, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία που θέτουν οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας εξέφρασε η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ιωάννα Αθανασάτου μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες στα τμήματα Προσχολικής Αγωγής της πόλης.

Παράλληλα με την τήρηση όλων των οδηγιών και των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων για τα θέματα της πανδημίας, οι επτά Παιδικοί Σταθμοί της δ/νσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου διαθέτουν τους υποδειγματικούς χώρους και το εξειδικευμένο προσωπικό (παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, γυμναστές, ψυχολόγο και μουσικό) για να περιβάλλουν με φροντίδα και προσοχή όλα τα παιδιά.

Σημειώνεται ότι κατά την έναρξη επαναλειτουργίας των Παιδικών Σταθμών ο Δήμος διενήργησε προληπτικά, στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2021, μοριακό τεστ για όλους τους εργαζόμενους.

Η αντιδήμαρχος Ιωάννα Αθανασάτου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «ευελπιστούμε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας, με την κοινή προσπάθεια όλων, διοίκησης και προσωπικού και τη συνεργασία των γονέων θα ανταποκριθούν με επιτυχία στο παιδαγωγικό και κοινωνικό τους έργο, αντιμετωπίζοντας παράλληλα κάθε δυσκολία που μπορεί να ανακύψει από τις συνθήκες της πανδημίας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας