Καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Χαλανδρίου – Ο δημοφιλής θεσμός συνεχίζεται διαδικτυακά

0

Με την αδιάσειστη πεποίθηση ότι η τέχνη αποτελεί τον πιο πολύτιμο σύμμαχό μας σε δύσκολους καιρούς, και με την καταλυτική συνδρομή του διαδικτύου, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου συνεχίζει από απόσταση τη διεξαγωγή καλλιτεχνικών εργαστηρίων που έχουν καταξιωθεί στην καρδιά του κοινού.

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Χαλανδρίου αποτελούν πλέον έναν εδραιωμένο και ιδιαίτερα δημοφιλή θεσμό της πόλης μας που έχει ως στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς της κοινωνίας με τον πολιτισμό και τις τέχνες μέσα από την ενεργητική δημιουργικότητα και τη θεωρητική κατάρτιση από αναγνωρισμένους εκπαιδευτές.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβάλλει σε όλους μας η διαχείριση της κρίσης από την πανδημία δεν μπορούν να αποτελούν αιτία απομάκρυνσής μας από την τέχνη˙ αντίθετα οι συνθήκες αυτές υπογραμμίζουν την αναγκαιότητά της και προσφέρουν ένα επιπλέον κίνητρο για να έρθουμε πιο κοντά της, με την υποστήριξη της ψηφιακής επικοινωνίας.

Πλην του εργαστηρίου χορού λοιπόν που έχει αναστείλει τη λειτουργία του έως τις 30 Νοεμβρίου 2020, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων, τα μαθήματα των υπόλοιπων εργαστηρίων ξεκινούν διαδικτυακά με προοπτική να διοργανωθούν συναντήσεις φυσικής παρουσίας στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας 11 και Τομπάζη) ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και πάντα σε απόλυτη συμφωνία με τα περιοριστικά μέτρα ασφαλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων με το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (210.6820464) ή/και με τους συντονιστές/τριες των εργαστηρίων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας