Κληρονομιά του Πιερ ντε Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

0

Τη θεατρική παράσταση Κληρονομιά του Πιερ ντε Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Έξι ερωτευμένοι, για να φτάσουν στην πολυπόθητη ένωση, θα πρέπει να υπερνικήσουν οικονομικό συμφέρον, εγωισμό, δειλία και, πάνω απ’ όλα, τον φόβο να ανοιχτούν στον ωκεανό των συναισθημάτων.

Η Κληρονομία ανέβηκε από το θεατρικό σχήμα Zero Gravity, το φθινόπωρο του 2020, πριν μπει λουκέτο στις θεατρικές αίθουσες, για δύο μόνο παραστάσεις στις οποίες έτυχε της θερμής υποδοχής του κοινού και συνεχίζει με καλοκαιρινή περιοδεία μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας των θεάτρων.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Ανδρέας Στάικος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Νταλιάνης

Σκηνικά-Κοστούμια: Άρτεμις Φλέσσα

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Μουσική: Κώστας Λώλος

Κίνηση: Μπίλιω Μαρνέλη

Φωτογραφία-βίντεο: Πάτροκλος Σκαφιδάς

Hairstyle: Κατερίνα Βασιλείου

Επιμέλεια Μακιγιάζ: Βίνα Ευστρατιάδου

Μακιγιάζ: Χρύσα Ράικου

Βοηθός σκηνοθέτη: Χρύσα Νταή

 

Παίζουν:

Κόμισσα: Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Μαρκήσιος: Νίκος Νίκας

Ιππότης: Γιάννης Σοφολόγης

Ορτάνς: Παρή Τρίκα

Λιζέτ: Μπίλιω Μαρνέλη

Λεπίν: Γιώργος Κορομπίλης

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

 

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας