Τέσσερα δημοτικά σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου στο πρόγραμμα «σχολικά γεύματα»

0

Σίμος Ρούσσος: «Παλέψαμε για την ένταξη των σχολείων»

Με ικανοποίηση υποδέχτηκε η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ για την υλοποίηση του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» στα δημοτικά σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2020-2021.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται και για το τρέχον σχολικό έτος τα τέσσερα δημοτικά σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου που ωφελήθηκαν και τις προηγούμενες χρονιές: 3ο, 4ο , 7ο και 10ο.

Σημειώνουμε ότι η ένταξη των σχολείων έγινε σταδιακά μετά από επίμονες προσπάθειες της σημερινής διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου, ξεκινώντας από τος 2016 οπότε εντάχθηκε το 4ο Δημοτικό, για να ακολουθήσουν το 7ο και το 10ο το 2018 και το 3ο Δημοτικό το 2019.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος σημείωσε: «Ένα πολύ καλό νέο για τα παιδιά που φοιτούν στα τέσσερα σχολεία του Δήμου μας, τα οποία ωφελούνται, και για τους γονείς τους βέβαια. Το υποδεχόμαστε με ικανοποίηση γιατί ως διοίκηση καταβάλαμε επίπονες προσπάθειες για την ένταξη των σχολείων στο πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι αρκετοί εναντιώθηκαν στην προσπάθεια αυτή. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα», το οποίο όχι μόνο καλλιεργεί την έννοια της αλληλεγγύης και προσφέρει ανακούφιση σε αρκετά νοικοκυριά, αλλά επιπλέον τονώνει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τα εκπαιδεύει σε καλές διατροφικές συνήθειες».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας