Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ευχαριστεί την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. για την πολύτιμη δωρεά της

0

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. για τη γενναιόδωρη δωρεά χρηματικού ποσού ύψους 4.000 ευρώ, η οποία θα συμβάλει ουσιαστικά στην υποστήριξη των δράσεων και των προγραμμάτων του Συλλόγου μας.

Η προσφορά αυτή θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους, καθώς και για την κάλυψη λειτουργικών και εκπαιδευτικών αναγκών που σχετίζονται με τις δραστηριότητές μας, συμβάλλοντας παράλληλα στη συνέχιση και υποστήριξη του προγράμματος κηπουρικής του Συλλόγου, το οποίο έχει σημαντικό παιδαγωγικό και θεραπευτικό χαρακτήρα.

Η στάση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ αποτελεί έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και υπευθυνότητας, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή της στη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και επιβεβαιώνοντας ότι η κοινωνική προσφορά αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρικής της φιλοσοφίας.

Μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία το γεγονός ότι στο έργο μας έχουμε αρωγούς φορείς με αξίες και κοινωνική συνείδηση, που στηρίζουν το όραμά μας για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, η οποία σέβεται και προασπίζει τα δικαιώματα όλων των αυτιστικών ατόμων στην υγεία, την εκπαίδευση, την εργασία και, κυρίως, σε μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας