Σχετικά με εμάς

Το «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» λειτουργεί ως καθημερινή εφημερίδα των Βορείων Προαστίων της Αττικής στο Διαδίκτυο. Καθημερινά, με συνεχείς ανανεώσεις το  «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ»  ενημερώνει ΑΜΕΣΑ για ότι συμβαίνει στην πόλη μας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ – ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ  ΠΟΛΗΣ και πολλές άλλες ενότητες, δίνουν στο «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» τη δυναμική ενός σύγχρονου μέσου επικοινωνίας.

Στο «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» συνεργάζονται αξιόλογοι συμπολίτες μας από τους χώρους της πολιτικής, της οικονομίας, του πολιτισμού, των συλλόγων και φορέων των Βορείων Προαστίων.

Οι πολίτες των Βορείων Προαστίων μέσα από την «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» συζητούν ανοιχτά για κάθε θέμα που τους απασχολεί, θίγοντας τα καλώς και τα κακώς κείμενα της πόλης μας, αλλά και γενικότερα.

Το «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» λειτουργεί από το 1993 ως έντυπη εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα και πρόσφατα μετεξελίχθηκε και σε καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα των Βορείων Προαστίων.

Η εφημερίδα υπάγεται επιχειρηματικά από το 2010 στην «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Ε.».

Η εκδοτική μας εμπειρία στον Τοπικό Τύπο ξεκινά το 1993 όταν ο Θεόδωρος Ζέρβας εμπνεύστηκε μία εφημερίδα που θα αποτυπώνει και θα αναλύει τα τοπικά και πολιτικά δρώμενα του Αμαρουσίου δίνοντας έμφαση και στα λαογραφικά και πολιτιστικά. Μετά το θάνατό του, το 2010 ήταν η σύζυγός του Σοφία Ζέρβα που μέχρι και το τέλος της ζωής της, τον Αύγουστο του 2018, συνέχισε και επέκτεινε το έργο του Θεόδωρου Ζέρβα. Yπεύθυνη για την εφημερίδα «Αθμόνιον Βήμα» είναι πλέον η εκδότρια κα Ευφροσύνη (Εβίτα) Ζέρβα.