Σε κλίμα κατάνυξης ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Μαρούσι 

0

 

Με σεβασμό στη θρησκευτική παράδοση και σε κατανυκτική ατμόσφαιρα εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια στο Μαρούσι, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Θεόδωρου Αμπατζόγλου, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, καθώς και εκπροσώπων της Κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το πρωί της 6ης Ιανουαρίου τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στη συνέχεια, στην πλατεία Αγίας Λαύρας πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, με την καθιερωμένη ρίψη του Τιμίου Σταυρού, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες σε κλίμα ευλάβειας.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Μαργαρίτα Βάρσου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Σπύρος Σταθούλης.

Το παρών έδωσαν μέλη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας