Ειδικός Σύμβουλος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ο Παναγιώτης Μακροποδάρας.

0

Την θέση του Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Αμαρουσίου για θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αναλαμβάνει ο κος Παναγιώτης Μακροποδάρας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Θεόδωρος Αμπατζόγλου τονίζει πως «Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον Παναγιώτη-Ευάγγελο Μακροποδάρα , Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Εκπαίδευσης και την Περιβαλλοντική Μηχανική .

Αναλαμβάνει άμισθος ειδικός σύμβουλος σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης . Με τη γνώση και το πάθος του για την τεχνολογία και το περιβάλλον, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στις προσπάθειές μας για μια πόλη πιο πράσινη και βιώσιμη .

Του εύχομαι καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα!»

Ο κος Μακροποδάρας κατά την ανάληψη των καθηκόντων του δήλωσε πως «Με ιδιαίτερη χαρά αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Αμαρουσίου για θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Αποτελεί  τιμή και ευθύνη για μένα να συμβάλλω στη διαμόρφωση πολιτικών που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα που αφορούν το μέλλον του τόπου μας.

Απώτερος σκοπός  είναι να δουλέψουμε συλλογικά με την τοπική κοινωνία, τους φορείς και τις κοινότητες, ώστε το Μαρούσι να αποτελέσει παράδειγμα βιώσιμης και υπεύθυνης ανάπτυξης.

Θερμές ευχαριστίες στον δήμαρχο μας Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας