Απάντηση της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου προς το Δημοτικό Σύμβουλο Κ. Ρώτα

0

Γ. Πατούλης: Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Διοίκησης αποτελούν σημαντικά μέλη της, από όποια θέση ευθύνης και αν βρίσκονται

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Ρώτα για τη συνδρομή του στο έργο της Διοίκησης από τη θέση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας, από τις 17/3/2017.

Μετά την εκπεφρασμένη επιθυμία του κου Ρώτα να συνεχίσει να συνεισφέρει στην πόλη σε θέματα πολεοδομικά, με απόφαση του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, του ανατίθεται ο συντονισμός επί των θεμάτων της εν εξελίξει διαδικασίας ένταξης στο σχέδιο πόλης της περιοχής του Σωρού και των σχετικών με αυτήν πολεοδομικών κ.τ.λ. διαδικασιών, προκειμένου να διεκπεραιωθεί η ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης.
Επομένως ο  κ. Ρώτας  ως μέλος της Διοίκησης, μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται μέχρι την ολοκλήρωση του έργου του από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου.

Να επισημάνουμε επίσης, ότι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που πέρασαν από την θέση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας εργάστηκαν εντατικά για την επίλυση των σημαντικών πολεοδομικών ζητημάτων της πόλης, όπως και ο κ. Ρώτας, ο οποίος για την αντικατάστασή του είχε ενημερωθεί από το κ. Δήμαρχο, όπως, είθισται άλλωστε, καθ’ όλη τη διάρκεια της Διοίκησης  Πατούλη. Εξάλλου, ο κ. Ρώτας, ήδη δημοτικός σύμβουλος από το 2003, επί Διοίκησης Πατούλη αξιοποιήθηκε επί ενάμιση έτος στη θέση του Αντιδημάρχου κατά την τελευταία τετραετία, που αποτελεί μέλος της παράταξης «ΜΑΡΟΥΣΙ Ανθρώπινη Πόλη».

Τονίζουμε τέλος, ότι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Διοίκησης αποτελούν σημαντικά μέλη της στην προσπάθεια για την ολοκλήρωση του έργου της, από όποια θέση ευθύνης και αν βρίσκονται.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας