Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στις οδούς Καψαλά και Χειμάρρας, όπου πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις και αναπλάσεις που θα μετατρέψουν τους δρόμους αυτούς σε δύο σύγχρονες και ασφαλείς αρτηρίες. Η παρέμβαση αναβαθμίζει ουσιαστικά την εικόνα του Πολυδρόσου και διευκολύνει την πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την ενημέρωση που είχε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Επαμεινώνδα Γαρδέλη και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο διανοίξεων οδών, εντάσσεται σε ένα συνολικό προγραμματισμό για τη βελτίωση των γειτονιών της πόλης, μέσω της εφαρμογής του σχεδίου πόλης και της διαμόρφωσης νέων κοινόχρηστων χώρων.
«Οι παρεμβάσεις αυτές», δήλωσε ο κ. Αμπατζόγλου, «είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής μας για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου και τον προγραμματισμό έργων υποδομής που δίνουν στο Μαρούσι τη μορφή ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών Μητροπολιτικού Κέντρου».
To έργο σε Καψαλά και Χειμάρρας αποτελεί μέρος του ευρύτερου έργου «168 Διανοίξεων Οδών», ενός από τα σημαντικότερα προγράμματα αναπλάσεων και οδοποιίας που έχουν υλοποιηθεί στην πόλη.
Διαβάστε ακόμη:
- Ταχύτατα προχωρά και η διάνοιξη της οδού Καψαλά στο Πολύδροσο
- Σε εξέλιξη οι διανοίξεις οδών στο Πολύδροσο – Μετά τη Χειμάρρας και η Καψαλά
- Με την οδό Χειμάρρας συνεχίζεται το μεγάλο έργο των “168 διανοίξεων” στο Μαρούσι
- Ξεκίνησε η ανάπλαση της οδού Μοστρού στην περιοχή Σωρού
- Σε εξέλιξη το έργο της διάνοιξης και ανάπλασης τμήματος της οδού Κέκροπος στο Σωρό
- Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στα έργα διανοίξεων των οδών Λάρνακος και Μυκηνών
- Αυτοψίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σε έργα διανοίξεων οδών στις περιοχές Κάτω Σωρού και Αγίου Θωμά