Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0

 

Την Παγκόσμια Ημέρας Τρίτης Ηλικίας τιμούν και γιορτάζουν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με την καθιερωμένη, πλέον, εκδήλωση που πραγματοποιούν κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στις 18.00 το απόγευμα, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) τα ΚΑΠΗ του Δήμου αλλά και το ΚΑΠΗ του Ερυθρού Σταυρού, που φιλοξενείται στην πόλη, θα ενωθούν για να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να δηλώσουν ότι η ζωή είναι σε όλες τις ηλικίες όμορφη.

Φυσικά, καλεσμένοι είναι όλοι οι ηλικιωμένοι δημότες, μέλη των ΚΑΠΗ ή όχι, όπως εξηγεί η αρμόδια αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου.

«Ως δημοτική αρχή έχουμε σε προτεραιότητα την προστασία των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, αναπτύσσοντας παράλληλα δράσεις και πρωτοβουλίες για να τους κρατάμε ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας αλλά και να τους προσφέρουμε στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας