Αγκάλιασαν οι Μαρουσιώτες τον υποψήφιο Βουλευτή Βορείου Τομέα Γ. Κουμουτσάκο στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου

0
?

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στον Αγιασμό των νέων γραφείων του Βουλευτή  και εκ νέου υποψήφιο με τη ΝΔ κου Γ. Κουμουτσάκου επί της Οδού Θησέως 42 στο κέντρο του Αμαρουσίου. Δεκάδες ήταν οι Μαρουσιώτες που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα ενώ επίσης πάρα πολλοί ήταν και εκείνοι που περίμεναν τον υποψήφιο Βουλευτή για να τον συναντήσουν, ν’ ανταλλάξουν δυο κουβέντες μαζί του και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στο χαιρετισμό του ο κος Γ. Κουμουτσάκος σημείωσε πως επέλεξε να ανοίξει το γραφείο του στο Μαρούσι, μια εμβληματική πόλη με μακρά ιστορία και ζεστούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις και τα επαγγέλματα και τόνισε πως επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που οφείλει να εκπροσωπεί «τους ανθρώπους που οφείλω να τους γνωρίζω, να τους ακούω και να τους σέβομαι, θέλω να είμαι δίπλα σας και κοντά σας . Η δέσμευσή μου σήμερα προς όλους εσάς είναι πως αυτή δεν θα είναι μια περαστική παρουσία μόνο για τον μήνα των εκλογών αλλά μια διαρκής παρουσία ώστε να μπορώ να συνομιλώ μαζί σας να συναντιέμαι, να σας ακούω και να ανταποκρίνομαι σε αυτά που θέλετε και σκέπτεστε».

Ο κος Γ. Κουμουτσάκος επεσήμανε πως η ανάγκη των καιρών είναι η σεμνότητα, η ταπεινότητα και η σοβαρότητα «απέναντι στις ευθύνες που όπως όλα δείχνουν φαίνεται ότι θα αναλάβουμε. Ευθύνες μεγάλες, για τον τόπο, για την κοινωνία για τους Έλληνες, ευθύνες που όμως είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και ν’ ανταποκριθούμε σ΄αυτές για να  χαράξουμε μια πορεία που θα κλείσει ένα κεφάλαιο παρακμής για τη χώρα και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο ανάτασης και ανάταξης προς όφελος όλων χωρίς διακρίσεις και κυρίως προς όφελος της πατρίδας μας. Αυτό έχει μια μόνο προϋπόθεση, την ενότητα στον αγώνα και την κοινή προσπάθεια».

Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ο κος Γ. Κουμουτσάκος  δεσμεύτηκε να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον και δήλωσε πως «η δέσμευση προς όλες και όλους εσάς είναι πως ως πολιτικός θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτά που έμαθα ως επαγγελματίας και μέλος της διπλωματικής υπηρεσίας του τόπου, να υπηρετώ το εθνικό συμφέρον πέρα και πάνω από όλα , σταθερά και επίμονα, με λογισμό και καρδιά. Αυτή είναι η δέσμευσή μου και αυτή δεν θα αλλάξει μετά τις εκλογές. Με αυτό το κριτήριο θέλω να πορευτώ στο δημόσιο βίο και να χαράξω τη δική μου πορεία με ενότητα, για μια κοινωνία ικανοποιημένη με χαμογελαστούς και αισιόδοξους πολίτες, μια προσπάθεια που υπερβαίνει κόμματα, κομματικές ιεραρχίες και προσωπικές ατζέντες».

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στον κο Γ. Κουμουτσάκο οι πολίτες κάτω από το νέο πολιτικό του γραφείο, στον πεζόδρομο, κι εκείνος ανταποκρίθηκε επίσης θερμά αφιερώνοντας χρόνο για να συνομιλήσει με όλους και ν’ ανταλλάξει απόψεις.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Θ. Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος της Τ. Ο. ΝΔ κος Χ. Μπελεγράτης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και η υποψήφια Βουλευτής κα Ι. Καλατζάκου.

Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας