Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

0

Θ. Αμπατζόγλου: «Για το Μαρούσι ο Πολιτισμός δεν είναι μία πολυτέλεια αλλά τρόπος ζωής»

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα του Θεάτρου (27 Μαρτίου) παρουσιάζοντας την Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού – «Ποια Ελένη;» που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2019 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ της πόλης, υπό τη διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σχετικά δηλώνει:

«Για το Μαρούσι ο Πολιτισμός δεν είναι μία πολυτέλεια αλλά τρόπος ζωής. Αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολη είναι αυτή η περίοδος της πανδημίας για το Θέατρο, τους ηθοποιούς και όλους τους εμπλεκομένους με την παραγωγή θεαμάτων. Αυτή τη σημαντική ημέρα, τιμούμε το έργο τους που είναι τροφή για το μυαλό και την καρδιά και υποσχόμαστε να τους ξαναφιλοξενήσουμε στις πολιτιστικές μας υποδομές αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Μέχρι τότε, θα προσπαθούμε μέσω διαδικτύου, να δίνουμε βήμα στην καλλιτεχνία. Θα θυμόμαστε ακόμη, πως με παραστάσεις όπως αυτή που παρουσιάζουμε σήμερα, πόσο δημιουργική και βαθιά ανυψωτική μπορεί να είναι η συμμετοχή όλων των πολιτών σε τέτοιες εμπειρίες, που πάντα ο Δήμος μας μπορεί να προσφέρει».

Παράσταση Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου “ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ;” Των Θανάση Παπαθανασίου-Μιχάλη Ρέππα, Διασκευή: Χάρης Ρώμας, Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου – Ιούνιος 2019

Βίντεο: https://youtu.be/-Xkf5AhpfKY

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας