Παρέμβαση της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ για την κακοκαιρία “Ελπίδα”

0

Την παρακάτω τοποθέτηση έκανε ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ:

Παρόλο που η κακοκαιρία «ΕΛΠΙΔΑ» αναμενόταν εδώ και μια βδομάδα για μια ακόμα φορά ο Κρατικός Μηχανισμός αποδείχθηκε αναποτελεσματικός να προστατέψει τους πολίτες.

Δεν θα αναφερθούμε στις ευθύνες του δημάρχου κ. Αμπατζόγλου, που είναι μεγάλες και διαχρονικές, ούτε στις αντίστοιχες ευθύνες του περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, που είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Αυτό που είναι το σημαντικότερο, και πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους συμπολίτες μας, είναι η διάλυση του Κρατικού Μηχανισμού και της Δημόσιας Διοίκησης, που έχουν εντελώς αποδιαρθρωθεί και διαλυθεί στα χρόνια των μνημονίων.

Από την εποχή του «εκσυγχρονισμού» και κυρίως στην τελευταία δεκαετία όλοι οι μηχανισμοί του Κράτους αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχουν χάσει κάθε δυνατότητα αποτελεσματικής παρέμβασης στο προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη.

Ενδεικτικά θυμίζουμε τις πλημμύρες της Μάνδρας, την πυρκαγιά στο Μάτι, τις κακοκαιρίες του περσινού χειμώνα, την τρέχουσα, αλλά και την διαχείριση της πανδημίας.

Εκτός από τα πρόσωπα που φέρουν τις προσωπικές τους ευθύνες και από τα κόμματα για τις πολιτικές  που εφάρμοσαν, είναι ηλίου φαεινότερο, ότι το πρόβλημα είναι η υποβάθμιση, μέχρι διάλυσης, των δομών του Κράτους, που έχουν καταστήσει αναποτελεσματική την όποια παρέμβασή του.

Όλα αυτά με τις ευλογίες και υπαγορεύσεις των φίλων και σύμμαχων μας  στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους άλλους οργανισμούς, αλλά και με τη βοήθεια των εγχώριων συνεργατών τους.

Αν τα παραπάνω δεν γίνουν κατανοητά από τους συμπολίτες μας ώστε να επιβάλλουν με τον αγώνα και την ψήφο τους την αναστροφή αυτής της πορείας το μέλλον για τη χώρα μας φαντάζει δυσοίωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας