Θ.Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: «Στο Μαρούσι της Νέας Εποχής όλες οι Γειτονιές θα αναπτυχθούν ισότιμα» 

0

Επίσκεψη στα «Ηπειρώτικα» και ενημερωτική συνάντηση, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαϊου,  του επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Νέα Εποχή» Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του συνόλου των υποψηφίων, με τους κατοίκους της περιοχής.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή (Σχέδιο Πόλης, διευθέτηση ρέματος Σαπφούς , διανοίξεις οδών, παιδική χαρά, εκκλησία, πεζοδρόμια κ.α.)

Ο κ. Αμπατζόγλου αφού χαρακτήρισε τη περιοχή ως «αδικημένη» περιέγραψε τις βασικές αρχές του προγράμματος και τις προτεραιότητες για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Στο Μαρούσι της Νέας Εποχής όλες οι Γειτονιές θα αναπτυχθούν ισότιμα. Χωρίς αποκλεισμούς. Προτεραιότητά μας η αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών στις Γειτονιές που είναι «αδικημένες» καθώς και η υλοποίηση του προγράμματός μας για την κάθε περιοχή ξεχωριστά, με σεβασμό στον Πολίτη και τις Ανάγκες του. Γι αυτό το λόγο είναι σημαντικό στις εκλογές της 26ης Μαϊου να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα πως το Μαρούσι θα διοικηθεί, μόνο από τους ικανούς και άξιους με αποδεδειγμένο έργο, σχέδιο, ήθος και αγάπη για την πόλη μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας