Ευχές της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά προς τους μαθητές για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

0

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά μέσα από την προσωπική της σελίδα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε τις ευχές της για καλή επιτυχία στους μαθητές που ξεκινούν την προσπάθειά τους:

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ξέρω, το άγχος σας είναι μεγάλο αλλά να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας. Έχετε προετοιμαστεί, έχετε θέσει τους στόχους σας και είστε έτοιμοι. Και αν κάτι πάει λάθος, δεν χάθηκε ο κόσμος. Θα ξαναέχετε την ευκαιρία να δώσετε εξετάσεις ή να κάνετε ό,τι άλλο θελήσετε. Το μέλλον είναι μπροστά σας και εύχομαι να είναι λαμπρό και ευτυχισμένο για όλες και όλους σας, όπως εσείς το έχετε επιλέξει. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!

Καλή δύναμη σε γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς!

Παράλληλα, κατά την τελευταία ημέρα των απολυτήριων εξετάσεων η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Τσουχνικάς, η Εντεταλμένη Σύμβουλος  για τη Νέα Πεντέλη Άρτεμις Αργύρη, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σέβη Πάχνη και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αιμιλία Λεονταρίτου επισκέφθηκαν τα Λύκεια της πόλης, ευχήθηκαν στους τελειόφοιτους μαθητές και υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων καλή επιτυχία και προσέφεραν σε όλους ένα μικρό αναμνηστικό δώρο από το Δήμο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας