2ήμερη Πασχαλινή Έκθεση Χειροποίητων δημιουργιών δημοτών & κατοίκων διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

0

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνει 2ήμερη Πασχαλινή Έκθεση Χειροποίητων δημιουργιών δημοτών & κατοίκων το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρες 10:00 21:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Πεύκης (Λ. Ειρήνης 34, Πεύκη).

Επιθυμία του Δήμου είναι να ενισχυθούν οι δημιουργοί της πόλης μας και να αφυπνιστεί η  δημιουργικότητα και το ταλέντο τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους λιγότερο προνομιούχους συνανθρώπους μας.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος αναλαμβάνει πλήρως τη διοργάνωση της εκδήλωσης και οι εκθέτες θα συμμετάσχουν προσφέροντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, προκειμένου να ενισχύσουν τις παροχές αγάπης ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν από τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριο Ψυχάλη το Σάββατο 20 Απριλίου στις 10:00.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:

«Ως δημοτική Αρχή ενθαρρύνουμε την καλλιτεχνική δημιουργικότητα των κατοίκων και των δημοτών της πόλης μας. Η καλλιτεχνική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί θα παρουσιάσει ένα σημαντικό δείγμα του ταλέντου που υπάρχει και είμαι βέβαιος πως όσοι την επισκεφθούν θα εντυπωσιαστούν από τις δημιουργίες. Δεν θα πρέπει, όμως, να ξεχνάμε και την κοινωνική προσφορά, καθώς οι μέρες που πλησιάζουν είναι πάντα μια αφετηρία για περισσότερες δράσεις. Έτσι, αποφασίσαμε πως η έκθεση θα συνδυαστεί με την προσφορά τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Καλώ όλους τους δημότες να επισκεφθούν την έκθεση και να στηρίξουν τους δημιουργούς της πόλης μας και όλοι μαζί να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα προς τους συνανθρώπους μας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας