Χτύπησε το «πρώτο κουδούνι» στα σχολεία του Δήμου Διονύσου

0

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 σε όλα τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Διονύσου.

Οι μαθητές μετά τις καλοκαιρινές διακοπές επέστρεψαν με φορτισμένες τις «μπαταρίες» τους στα θρανία και συναντήθηκαν με τους φίλους και συμμαθητές τους στους χώρους που θα περάσουν μαζί τους επόμενους μήνες.

Η πρώτη ημέρα στα σχολεία κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα, με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να δίνουν το “παρών” στους καθιερωμένους αγιασμούς Παραβρέθηκαν ακόμη Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και Μελών των Σχολικών Επιτροπών (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας), Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί από νωρίες το πρωί διάφορα σχολεία του Δήμου και να συνομιλήσει με Διευθυντές και εκπαιδευτικούς, προκειμένου να διαπιστώσει ότι είναι όλα έτοιμα κατά την πρώτη ημέρα των μαθημάτων αλλά και για να μεταφέρει τις ευχές του για μια ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία ο κ.Καλαφατέλης δήλωσε:

«Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά που αρχίζει σήμερα, θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μας καλή πρόοδο, με υγεία και δύναμη, με τη βεβαιότητα ότι μέσα στο σχολείο θα τους δοθεί η ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. 

Τους εύχομαι να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να εφοδιαστούν με πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα ζωή τους. Και βέβαια να κάνουν φίλους και να αναπτύξουν την κοινωνικότητα τους, κάτι τι οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. 

Απευθυνόμενος ακόμη σε κάθε εκπαιδευτικό αλλά και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα, σας εύχομαι μια δημιουργική και ανέφελη σχολική χρονιά. Είναι σημαντικό να εφοδιαστείτε με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη που είναι απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων των μαθητών. 

Με υπομονή, σύνεση, υπευθυνότητα, μεθοδικότητα, ομοψυχία και ασφαλώς συνεργασία θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις δυσκολίες που τυχόν θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια και της φετινής χρονιάς. 

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. 

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική Σχολική Χρονιά  με υγεία».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας