Δωρεάν προγράμματα διατροφής για τους Ηρακλειώτες μέσα από τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0

Συμβουλές και προγράμματα διατροφής θα παρέχει δωρεάν στους Ηρακλειώτες ο κλινικός διαιτολόγος Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό των εθελοντών των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Από την Παρασκευή 19/6 και κάθε Παρασκευή, ο Χρήστος Σταυρόπουλος θα δέχεται, κατόπιν ραντεβού, όσους κατοίκους της πόλης θέλουν να τον επισκεφτούν για υπηρεσίες όπως:

  • αξιολόγηση διατροφικής κατάστασης (σωματομετρία, λιπομέτρηση)
  • κατάρτιση και σχεδιασμός διατροφικών πλάνων για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και συνοδών νοσημάτων σε ενήλικες και παιδιά
  • παρακολούθηση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της διατροφικής φροντίδας

Τα ραντεβού με τον διαιτολόγο κλείνονται στα τηλέφωνα 2132000196 και 187 και οι επισκέψεις πραγματοποιούνται Παρασκευές 9.00 με 13.00 στα Δημοτικά Ιατρεία, στον 2ο όροφο του δημαρχείου Ηρακλείου Αττικής (Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα). Προτεραιότητα έχουν οι ανασφάλιστοι και οι πολίτες που ανήκουν στις οικονομικά αδύναμες ομάδες του τοπικού πληθυσμού.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος είναι κλινικός διαιτολόγος, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Ανθρώπου του Χαροκόποειου Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ κάνει το μεταπτυχιακό του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην αρτηριακή υπέρταση και τα συνοδά καρδιοαγγειακά – νεφρικά νοσήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας