Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

0

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας,  διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα τιμηθούν γυναίκες που έχουν διακριθεί σε διάφορους χώρους, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη (Λ. Περικλέους 55 Χολαργού).

Η εκδήλωση έχει σκοπό να αναδείξει τα πρόσωπα της γυναίκας  και τους πολλαπλούς ρόλους της στην κοινωνία, αλλά και να τονίσει ότι οι γυναίκες αποτελούν σύμβολα αξιοπρέπειας, δύναμης και αδιάκοπου αγώνα.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα τιμήσει τις:

  • Άννα Ψαρούδα Μπενάκη – Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών – π. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
  • Ελένη Σουρανή – Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιταλία, π. Διευθύντρια Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού
  • Έλλη Παπαεμμανουήλ – Γενετίστρια – Βιολόγος, Επίκουρη καθηγήτρια στο κέντρο καρκίνου Memorial Sloan Kettering Cancer Center
  • Ευτυχία Κατσιγκαράκη – Δρ Εγκληματολογίας, Γενική Δ/ντρια Ειδικών Νομικών Ζητημάτων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Υπουργείου Δικαιοσύνης
  • Μαρία Δαλακλή – Μαυροφοράκη – Εθελόντρια Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Επίσης για πρώτη φορά, στην εκδήλωση θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αριστείας «Πίτσα Λιάπη» σε μαθήτριες που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2022, από τις κόρες της αείμνηστης Δημάρχου Παπάγου, Χάρις και Κατερίνα Λιάπη.

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα: Φανή Γέμτου, τραγούδι, Πόπη Μάλφα και Γιάννης Τσακόπουλος, πιάνο, Παύλος Φωτόπουλος, χορός.

Επιμέλεια εκδήλωσης: Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας