Σε εορταστικό κλίμα κινήθηκε ο Δήμος Κηφισιάς τις προηγούμενες ημέρες με πλήθος εκδηλώσεων

0

Χριστούγεννα στην Κηφισιά 2018

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία του Ιερού Ναού Αγίας Ματρώνης οι μικροί μας φίλοι απήλαυσαν μια θεατρική παράσταση με μαριονέτες, ενώ μετά το τέλος γνώρισαν και τα μυστικά της τέχνης της μαριονέτας.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε bazaar και συναυλία στην Πλατεία Μικρασιατών από τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, τους Προσκόπους Νέας Ερυθραίας και το Σύλλογο Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, ενώ το μουσικό σχήμα Jazz on the Road έπαιξε όμορφα χριστουγεννιάτικα θέματα.

 

Το απόγευμα απολαύσαμε τη συναυλία «Παιδίον Άναξ» από τους Τροβαδούρους, με την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία και την παραδοσιακή χορωδία του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μιχάλη Μακρή.

Την Κυριακή  23 Δεκεμβρίου, το κέντρο της Κηφισιάς γέμισε από τις παιδικές φωνές των μικρών Τροβαδούρων Κηφισιάς που έδωσαν μια καταπληκτική συναυλία, ενώ αργότερα η Συμφωνιέτα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών παρουσίασε πλήθος έργων και χριστουγεννιάτικων θεμάτων, γεμίζοντας με κόσμο το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς.

Το βράδυ η φιλαρμονική του Δήμου μας στην καθιερωμένη συναυλία της παρουσίασε σε πρωτότυπες εκτελέσεις διάφορα κομμάτια όπως If I were a rich man, The Godfather, Et si tu n’ existais pas κ.α., καταπλήσσοντας για ακόμα μία φορά τη γεμάτη αίθουσα του πολιτιστικού.