Τεράστια ανταπόκριση στην Ψηφιακή Μαστογραφία που οργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

0

 

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία πραγματοποίησαν στις 23 και στις 24 Νοεμβρίου Ψηφιακή Μαστογραφία για τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου ήταν τεράστια, καθώς καλύφθηκαν όλα τα διαθέσιμα ραντεβού και εξετάστηκαν δωρεάν συνολικά 80 γυναίκες.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ως Δήμος έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στην πρόληψη. Η δωρεάν εξέταση και η  διάγνωση που προσφέρουμε στις γυναίκες συμπολίτες μας μπορεί να σώσει ζωές, καθώς μειώνει τη θνησιμότητα από τον καρκίνο του μαστού, που είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στον γυναικείο πληθυσμό της χώρας μας. Θα ήθελα να συγχαρώ την Κοινωνική μας Υπηρεσία και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, που έχουν οργανώσει μια σειρά από σημαντικές δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης. Ιδιαιτέρως τη Μαρία Ματσούνη, τη νοσηλεύτρια του Δήμου μας που είχε την ευθύνη αυτής της δράσης. Ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία και ιδιαίτερα την υπεύθυνη του κινητού μαστογράφου κυρία Σταθάκη, καθώς και τους εργαζομένους  Γιώργο Ζουμπουρλή και Σπύρο Πρίφτη».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας