Με πλήθος πολιτών συναντήθηκε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Μαρούσι Νέα Εποχή» κα Ελένη Βλάχου-Σταματάκη

0

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου η κα Ελένη Βλάχου-Σταματάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Μαρούσι Νέα Εποχή» του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, συναντήθηκε με δεκάδες συμπολίτες της που ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμά της και παραβρέθηκαν στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου.

Η ατμόσφαιρα ήταν φιλική, και σε ευχάριστο κλίμα,  η κα Ε. Βλάχου-Σταματάκη και ο υποψήφιος Δήμαρχος κο Θ. Αμπατζόγλου, συνομίλησαν, αντάλλαξαν απόψεις, ιδέες και προτάσεις για τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή του Ψαλιδίου αλλά και γενικότερα την πόλη του Αμαρουσίου.

Στο χαιρετισμό της η κα Ελ. Βλάχου-Σταματάκη αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την αθρόα προσέλευσή του, μίλησε για τα προβλήματα του Ψαλιδίου και του Αμαρουσίου και επικεντρώθηκε στις ιδέες, τις προτάσεις και τις λύσεις που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα του πολίτη και όλα αυτά προβλέπονται, άλλωστε και στο πρόγραμμα του Συνδυασμού το οποίο είναι με όραμα για την πόλη, κοστολογημένο και ρεαλιστικό, έτοιμο προς υλοποίηση από την επόμενη μέρα που θα αναδειχθεί ως Διοίκηση ο Συνδυασμός «Μαρούσι Νέα Εποχή».

Η κα Ελένη Βλάχου-Σταματάκη αναφέρθηκε στις ώριμες μελέτες του Δήμου Αμαρουσίου που δεν ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν, αφού δεν χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια και την ευθύνη φέρει ο τότε Αντιπεριφερειάρχης κος Γ. Καραμέρος, που σήμερα διεκδικεί την ψήφο του Μαρουσιώτικου λαού.

Η πλούσια δραστηριότητα, το ήθος και η αποτελεσματικότητα που διακρίνουν την κα Ελ. Βλάχου- Σταματάκη που το έχει αποδείξει με την πολυετή ενασχόλησή της με τα κοινά, ως Πρόεδρος για 20 συνεχή χρόνια του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι Αμαρουσίου, που με τις εντατικές και επίπονες προσπάθειές της έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με επιτυχία ο Ι. Ναός.

Ως Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κατάφερε να δώσει λύσεις στις 32 σχολικές μονάδες του Δήμου και είχε άριστη συνεργασία με τους Δ/ντες των Σχολείων και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Ως Αντιπρόεδρος στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ, προσέφερε ακούραστα τις υπηρεσίες της στη νέα γενιά, στα σχολεία, καθώς και στα ΚΑΠΗ, τους βρεφονηπιακούς Σταθμούς και πολλά άλλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου ο οποίος μίλησε με τους πολίτες για το πρόγραμμά του, τις θέσεις του συνδυασμού του, τους συνεργάτες που έχει επιλέξει και τις ουσιαστικές  παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την επόμενη μέρα στο Μαρούσι και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις απόψεις των παρευβρισκομένων πολιτών.

 

 

Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας