Μεγάλη επιτυχία, πλήθος μελών και φίλων και ευχές στην κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ιωάννης»

0

Πάνω από 100 άτομα προσέλευση είχε η πολύ επιτυχημένη συνεστίαση που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος o «Άγιος Ιωάννης» Αμαρουσίου, για την κοπή της πίτας του την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Ο χώρος του μεζεδοπωλείου «Τα Πεύκα» που φιλοξένησε την εκδήλωση αποδείχθηκε μικρός καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Β. Ρωμανό υποδέχτηκε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, και φρόντισε να περάσουν όλοι μια πολύ ευχάριστη βραδιά.

Στο χαιρετισμό του ο κος Β. Ρωμανός καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχαρίστησε θερμά για την μαζική προσέλευσή τους. Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του Συλλόγου και προς την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο κο Θ. Αμπατζόγλου που όχι μόνο ανταποκρίθηκε στα αιτήματα του Συλλόγου αλλά ήδη όπως αναφέρθηκε έχουν αρχίσει να υλοποιούνται.

Ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρει το Σύλλογο για τη δράση του και τον νέο Πρόεδρο κο Β. Ρωμανό τονίζοντας πως είναι από τους λίγους Συλλόγους που έχει γνώση των προβλημάτων της περιοχής και στη συνάντηση με τον Δήμαρχο έθεσε με σαφήνεια τα αιτήματά του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες οι κες Μ. Ανδρούτσου ιδρύτρια του Συλλόγου το 1965, Δ. Παπαστεφάνου και Ε. Παπαδοπούλου για την προσφορά τους στο Σύλλογο. Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Χρυσολοράς από τους Αγ. Αναργύρους. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς ΜΕΜΟΣ-ΜΑΡΚΟΣ-ΚΩΣΤΑΣ κατάστημα ελαστικών, ΣΤΑΜΟΥ συνεργείο αυτοκινήτων και τον κο Γ. Τζιβελόπουλο για την προσφορά του δώρου για το φλουρί της πίτας. Τα τρεία φλουριά της πίτας κέρδισαν οι κ.κ. Λ. Αυγερινού, Σ. Τζαμούσης, και Κ. Κάτσικα.

Παραβρέθηκαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Νικολαράκος, Β. Κάββαλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κ. Αντωνόπουλος, Π. Κόνιαρης, Ε. Βλάχου, Κ. Βουρλάκη, Π. Κούκουζας, Μ. Διακολιού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας