Συναντήσεις με Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου

0

Συναντήσεις με Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου τις προηγούμενες ημέρες, στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής με το σύνολο της Μαρουσιώτικης κοινωνίας.

  • Συνάντηση με τον Αθλητικό Σύλλογο «Νίκη Αμαρουσίου» με τον Πρόεδρο Αντώνη Τσέκενη και τα μέλη Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Εμμανουήλ Περράκη, Φώτη Μαραγκάκη.
  • Συνάντηση με τον Αθλητικό Όμιλο «Τρίτων Αμαρουσίου» με την Πρόεδρο Βασιλική Αρβανιτοπούλου παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου.
  • Συνάντηση με τον Αθλητικό Όμιλο «Παράδεισος Αμαρουσίου», με τον Πρόεδρο Δημήτρη Λέμη, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολάκου και της Προέδρου Επιτροπής Ισότητας και Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη.
  • Συνάντηση με το Αθλητικό Σωματείο «Οδυσσέας Αμαρουσίου» με την Πρόεδρο Κάτια Ηλιοπούλου και τον Γ. Γραμματέα Λευτέρη Αθανασίου, παρουσία και της Συμβούλου του Δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού Μάχης Νικολαράκου.

Ο Δήμαρχος, αφενός δέχθηκε τα συγχαρητήρια των Συλλόγων όσο αφορά τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στο Μαρούσι (δημιουργία κλειστού γηπέδου τύπου λυόμενου στεγάστρου μπασκετ/βολευ στο Ζεκάκειο – αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου κ.α.) και αφετέρου συζήτησε τα επιμέρους θέματα που αφορούν τις ομάδες, τα αθλήματα και την ανάπτυξή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας