Απάντηση της Δημάρχου Πεντέλης Δ. Κεχαγιά στα πυρά για τη μεταφορά πυλώνων της ΔΕΗ

0

Η Δήμαρχος Πεντέλης, κα. Δήμητρα Κεχαγιά, απάντησε τα παρακάτω στις κατηγορίες της Δημοτικής Συμμαχίας σχετικά με τη μεταφορά πυλώνων της ΔΕΗ:

Πριν λίγη ώρα η Δημοτική Συμμαχία μας κατηγόρησε για διχασμό. Δεν δεχόμαστε τέτοιες κατηγορίες από εκείνους που έχουν κάνει την πόλωση, το ψέμα και το διχασμό της τοπικής κοινωνίας, εργαλεία της πορείας τους όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι τους επιστρέφουμε την κατηγορία.

Από την 1η μέρα που η Δημοτική Αρχή ανέλαβε τα καθήκοντά της, το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου, να λένε ψέματα και να παραπληροφορούν, να καταψηφίζουν αποφάσεις, τις οποίες ως διοίκηση ψήφιζαν. Η ανευθυνότητα, η ασυνέπεια και ο λαϊκισμός στο Δήμο μας έχουν ονοματεπώνυμο.

Δεν ανοίγουμε διάλογο με το χθες. Θα πρέπει όμως όλοι δημότες να γνωρίζουν την αλήθεια:

Η υπογραφή Στεργίου, έβαζε θηλιά στο Δήμο 2,56 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι αν δεν λάμβανε χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, θα ελάμβανε δάνειο.

Η Δήμητρα Κεχαγιά απάλλαξε το Δήμο από αυτό το οικονομικό βάρος, είτε τους αρέσει είτε όχι.

Απάλλαξε τους δημότες των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης από αυτή την οικονομική επιβάρυνση. Λειτούργησε υπεύθυνα και αποφασιστικά και πέτυχε κάτι που δεν πέτυχαν οι ίδιοι. Δεν έψαξαν καν αν το έργο μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και αν έψαξαν, απέτυχαν.

Τώρα, ότι ανακοίνωσαν πως ξεκινά το έργο, πριν καν η σύμβαση εγκριθεί από τις υπηρεσίες του ΕΣΠΑ, δείχνει την «υπευθυνότητά» τους. Το ότι μάλιστα στέκονται εκεί, δηλαδή στο ποιος θα ανακοινώσει πρώτος ένα έργο, δείχνει το επίπεδο των φιλοδοξιών τους.

Όσο για το ερώτημα τους αν το ποσό των 2.565.000 ευρώ έχει ΦΠΑ ή όχι, αποδεικνύει πόσο σοβαρά ασχολούνται με τα πράγματα.

Τέλος αγνοούν και αποκρύπτουν ότι η καθυστέρηση στην έναρξη του έργου, οφείλεται σε προσφυγές των υποψηφίων αναδόχων. Ας μας πουν τον τρόπο που θα πετύχαιναν να μην υπήρχαν αυτές. Θα ήταν χρήσιμο για όλους του Δήμους της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας