Συνάντηση του Δημάρχου Κηφισιάς Γ. Θωμάκου με το Γ. Κουμουτσάκο

0

Συνάντηση γενικής ενημέρωσης είχε ο Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και τους Αντιδημάρχους Νέας Ερυθραίας κι Εκάλης Νικήτα Κόκκαλη και Μάνο Μαρκεσίνη αντίστοιχα, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Ο κ. Θωμάκος ενημέρωσε τον κ. Κουμουτσάκο για όλα τα θέματα του Δήμου μας, όπως γίνεται σε κάθε συνάντηση με Βουλευτή του Βόρειου τομέα, ενώ οι Αντιδήμαρχοι κ. Κόκκαλης και κ. Μαρκεσίνης παρείχαν ενημέρωση για θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Ερυθραίας και Εκάλης. Ζητήθηκε η συμπαράσταση του Βουλευτή στις διεκδικήσεις του Δήμου:
-Η έκτακτη επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για αντιμετώπιση δαπανών του πρωτόγνωρου φαινομένου για την Αττική,  «Μήδεια». Ο κ. Κουμουτσάκος ανταποκρίθηκε άμεσα και απέστειλε σχετική επιστολή προς τον Υπουργό.
-Η επέκταση του ΗΣΑΠ κατά δύο σταθμούς βορειότερα και της γραμμής 4 του Μετρό  στην περιοχή ΒΙΟΠΑ.
– Η υπογειοποίηση των καλωδίων του ΔΕΔΔΗΕ
-Η αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής της ΕΥΔΑΠ ως προς τις χρεώσεις αποχέτευσης
-Οι δημοπρατήσεις μεγάλων έργων από την Περιφέρεια Αττικής
– Το θέμα των διοδίων. Ζητήθηκε η συμπαράσταση του Βουλευτή, καθώς ο Δήμος είναι μονίμως σε αφύπνιση για το ενδεχόμενο τοποθέτησής τους

Ο κ. Κουμουτσάκος μετά την ενημέρωση δήλωσε έτοιμος να συνεισφέρει σε ό,τι χρειαστεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας