1ο ΙΩΝΙΑ CUP 2019, των Κολυμβητικών Αγώνων Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών Κατηγοριών

0

 

Mε μεγάλη χαρά ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Χρήστος Φωτίδης παρεβρέθηκε στο 1ο ΙΩΝΙΑ CUP 2019, των Κολυμβητικών Αγώνων Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών Κατηγοριών που διοργανώθηκαν από τον Αθλητικό και Κολυμβητικό Όμιλο Φιλάθλων Ν. Ιωνίας Ο.Φ.Ν.Ι. Νηρηίδες στο Ο.Α.Κ.Α. 15 με 17 Μαρτίου 2019. υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Η διοργάνωση στέφτηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και πλήθος αθλητών συμμετείχε με ιδιαίτερες διακρίσεις και ρεκόρ να μαρτυρούν τους αυριανούς μεγάλους πρωταθλητές.

Ο κ Φωτίδης ως Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης είχε την τιμή να βραβεύσει τον ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ κ. Μαγγανά Δημήτριο για την Προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό. Ευχαρίστησε τον Ολυμπιονίκη για τις μεγάλες στιγμές που έχει χαρίσει στη χώρα μας και τόνισε ότι τα υγιή πρότυπα αποτελούν πάντα την καλύτερη επένδυση στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών μας όπου οι αξίες του Αθλητισμού και η ιδέα του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” περικλείουν την ύψιστη μορφή της ευγενούς άμιλλας, του θεμιτού συναγωνισμού και της ομαδικής συνεργασίας που περισσότερο από ποτέ η χώρα μας χρειάζεται για να επανέλθει δυναμικά και αντάξια ακριβώς με αυτές τις αξίες που δίδαξαν πρώτοι οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης και το ΠΕ.Α.Π. όπως δήλωσε ο Πρόεδρος, μέσα από τα δικά του Αθλητικά Τμήματα αλλά και τους Αθλητικούς Συλλόγους που επιτελούν και προσφέρουν τόσο σημαντικό έργο στην καλλιέργεια του Αθλητικού Πνεύματος και της Συμμετοχής γενικότερα, θα κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό ώστε να προωθείται η Αξία του Αθλητισμού ως κοινωνικό Αγαθό σε κάθε παιδί, σε κάθε πολίτη, για κάθε ταλέντο που ξεχωρίζει και διακρίνεται.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση, στον Αθλητικό Σύλλογο Ο.Φ.Ν.Ι. και το Διοικητικό του Συμβούλιο, στον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. Γκότση Ηρακλή,

τους Προπονητές, όλους τους Αθλητές – Αθλήτριες που συμμετείχαν και ξεχώρισαν στα αγωνίσματά τους και φυσικά τους αφανείς ήρωες… του γονείς!

Καλή Δύναμη με υγεία και πολλές Αθλητικές Επιτυχίες!

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας