Τάσος Μαυρίδης: Ζητάμε τη θετική ψήφο των συνδημοτών μας

0

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Αγιασμός και εγκαίνια στο Εκλογικό Κέντρο της παράταξης, στην Πεύκη πραγματοποιήθηκαν τη Τετάρτη 15 Μαΐου. Το Εκλογικό Κέντρο βρίσκεται στη συμβολή της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 1 με τη Λεωφόρο Ειρήνης και θα λειτουργεί καθημερινά, μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης, που υποδέχθηκε πλήθος συμπολιτών από την Πεύκη και τη Λυκόβρυση δήλωσε σχετικά:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μάϊου. Έχουμε παρουσιάσει το έργο μας καθώς και το σχέδιο δράσης για την επόμενη ημέρα στον Δήμο, τόσο και στο έντυπο που υπάρχει στα εκλογικά μας κέντρα, όσο και στην ιστοσελίδα της παράταξής μας. Έχουμε συμμετάσχει σε συζητήσεις που διοργανώθηκαν και παντού παρουσιάζουμε ένα απολύτως ρεαλιστικό πρόγραμμα, σε αντίθεση με κάποιους αντιπάλους μας που ακολουθούν παλιές και ξεπερασμένες τακτικές».

Ο κ. Μαυρίδης συνέχισε αναφερόμενος στους υποψηφίους της παράταξης: «Παρουσιάζουμε επίσης τους ανθρώπους που θα υλοποιήσουν το σχέδιο μας: μια πολύ ισχυρή ομάδα για την επόμενη θητεία. Τους ευχαριστώ θερμά, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί, για την ‘Πόλη της Ζωής Μας’! Και για αυτό ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών, ώστε και με το νέο εκλογικό σύστημα να μπορέσουμε να υλοποίησουμε το πρόγραμμά μας».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Νίκη Κεραμέως, ο τέως Υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου, ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Κωστόπουλος, o Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Αβραμάκος, καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι από τους συνδυασμούς του Γιώργου Πατούλη και του Γιάννη Σγουρού.

Για τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία της «Πόλη της Ζωής μας» για τη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης στον νέο Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής της Λυκόβρυσης (Σοφοκλή Βενιζέλου και Λυκοβρύσεως).

Για την Παρασκευή 24 Μαίου στις 19:30  είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία για τη Δημοτική Ενότητα Πεύκης στην Πλατεία Λεωφόρο Ειρήνης και Νικολάου Πλαστήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας