Δημοτική Συμμαχία Η απάντηση στα περί «λαϊκισμού» και «διχασμού» της Συμπολιτείας

0

Με ανακοινωση της Δημοτικής Συμμαχίας σημειωνει πως

Στις ράγες εκκίνησης δύο μείζονος σημασίας υπερώριμα Ενεργειακά Έργα, της προηγούμενηςΔιοίκησης

Τρανή απόδειξη για το ποιος «λαϊκίζει» και «διχάζει» αποτελεί, η επί τέλους, εκκίνηση δύο μείζονος σημασίας Ενεργειακών Έργων στο Δήμο μας, που υπερωρίμασαν στη δημιουργική και παραγωγική 5ετία 2014-2019 της Διοίκησης της Δημοτικής Συμμαχίας με επικεφαλής το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου.

Αφού δεν τα ανακοινώνει η Διοίκηση τα ανακοινώνουμε εμείς !!

Στην Οικονομική Επιτροπή της 02-03-2021 αποφασίστηκαν:

  1. Η υπογραφή προγραμματικής Σύμβασης με τη Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση προμήθειας με τίτλο: «Εφαρμογή συστήματος καταγραφής της κατανάλωσης ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας στα Δημοτικά κτίρια στα πλαίσια του προγράμματος ΣΔΑΕ» προϋπολογισμού 223,151 ευρώ.
  2. Αποδοχή χρηματοδότησης 100% από την Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση του Έργου «Παρεμβάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αθλητικούς χώρους στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, στο κλειστό Γυμναστήριο της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης και στο κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων προϋπολογισμού 1.250.458,75 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μελέτες των έργων αυτών του Δήμου Πεντέλης, εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Αττικής τον 11.2017,χρηματοδοτήθησαν με την ολοκλήρωσή τους, και πλέον ξεκινούν τα έργα.

Το έχει η μοίρα των απερχόμενων Διοικήσεων να τους εγκαινιάζει τα Έργα η επόμενη!

Τουλάχιστον να το αναγνωρίζει!!

Όσο για μαθήματα περί ένταξης προγραμμάτων σε χρηματοδοτικά εργαλεία, κυρίες και κύριοι της Συμπολίτευσης δεν δεχόμαστε.

Την ξέρουμε τη δουλειά μας!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας