Νατάσσα Κοσμοπούλου «Εμείς Μπορούμε Καλύτερα γιατί νοιαζόμαστε για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Γιατί είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ»

0
  • Επίσημη Παρουσίαση του Συνδυασμού με εγκαίνια γραφείων

 

Δυναμικά και αισιόδοξα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Συνδυασμού της υποψήφιας Δημάρχου Πεντέλης Νατάσσας Κοσμόπουλου και ταυτόχρονα τα εγκαίνια των γραφείων του συνδυασμού στα Μελίσσια. Το όνομα του νεοσύστατου Συνδυασμού «Μπορούμε καλύτερα» φέρνει την αισιοδοξία σε συμμετέχοντες και στελέχη αλλά και τη δέσμευση για αποτελεσματικό έργο σε όλους τους τομείς της πόλης.  Το καινούργιου website,  που παρουσιάστηκε www.natassakosmopoulou.gr σε συνδυασμό με τα social media, θα συμβάλλουν στην αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες του Δήμου προκειμένου μέσα από τις ανάγκες του κόσμου να ολοκληρωθεί και το πρόγραμμα του Συνδυασμού, το οποίο θα παρουσιαστεί σε περίπου έναν μήνα μαζί και με το σύνολο των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων. Άλλωστε όπως τόνισε και η επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος κα Νατάσσα Κοσμοπούλου η παράταξη αυτή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχικότητα, τη διαβούλευση και τον διάλογο με τον πολίτη.

Στην κατάμεστη αίθουσα των γραφείων, η κα Κοσμοπούλου απηύθυνε το αρχικό της διάγγελμα χαιρετίζοντας όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και δίνοντας έμφαση στις αρχές που διέπουν τον συνδυασμό και τόνισε πως “Εμείς Μπορούμε Καλύτερα γιατί νοιαζόμαστε για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Γιατί είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ».

Είμαι υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης γιατί ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις και να φανούμε ουσιαστικοί, ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά ζητήματα της πόλης μας, να θέσουμε ως στόχο τον πολίτη και τις ανάγκες του και να τα λύσουμε.  Ο δεύτερος λόγος είναι για να υπερβούμε τον διχασμό και την αντιπαλότητα στο δημοτικό συμβούλιο, μία κατάσταση που ταλανίζει την πόλη μας από το 2008.  Την επόμενη ημέρα των εκλογών, εάν είμαστε διοίκηση, θα καλέσουμε όλο το δημοτικό συμβούλιο να διοικήσουμε όλοι μαζί. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε τίποτα να κρύψουμε τίποτα να σφετεριστούμε. Ένα καθήκον έχουμε, να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, με αγάπη και πραγματικό νoιάξιμο.”

Όσον αφορά τις προτεραιότητες, όπως η ίδια σχολίασε: “Η καθημερινότητα του πολίτη, η καθαριότητα, ο φωτισμός και η ασφάλεια της πόλης, οι λακκούβες στους δρόμους, τα πεζοδρόμια. Ανοίγουμε το θέμα του κυκλοφοριακού για να βρούμε λύση. Και θα τη βρούμε τη λύση.  Μια ακόμα βασική προτεραιότητα μας είναι η πολιτική προστασία. Στο ερώτημα πως θα τα κάνουμε όλα αυτά σχολίασε: «Μελέτη, επιμέλεια, επιστασία. Με άμεσους συνεργάτες τους υπαλλήλους του Δήμου μας. Κυρίως όμως με διαβούλευση, ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή των πολιτών μας.

Η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσα Κοσμόπουλου, τόνισε “Νοιαζόμαστε για την ένταξη της 3ης και 4ης γειτονιάς, της 25 Μαρτίου, το γενικό πολεοδομικό σχέδιο και τα δασικά της Πεντέλης. Νοιαζόμαστε για τα σχολεία και τα παιδιά μας, τους νέους, τις προσδοκίες τους. Νoιαζόμαστε για την ανάδειξη του, ασύγκριτου περιβαλλοντικά και πολιτισμικά, πλούτου του πεντελικού μας. Νοιαζόμαστε για τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης μας, πολιτιστικές και αθλητικές.  Νoιαζόμαστε για την προσβασιμότητα και το δικαίωμα, όλων ανεξαιρέτως, να μοιράζονται με διαφάνεια και ισοτίμο σεβασμό κάθε λειτουργία και ωφέλεια του δημόσιου βίου. Νοιαζόμαστε για την ανεκτίμητη αξία, για τον παππού και για τη γιαγιά.”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα του γιατί έφυγε από την Συμπολιτεία: “Γνωρίζετε όλοι ότι υπήρξα η συνιδρύτρια της Συμπολιτείας. Γιατί λοιπόν έφυγα; Γιατί η Συμπολιτεία δεν εφάρμοσε τις αρχές που είχαμε συμφωνήσει από συστάσεως της. Στήριξα την πόλη όσο ήμουν μέλος της διοίκησης, πάντα με κριτική σκέψη. Στήριξα την ίδια την δήμαρχο με όλες μου τις δυνάμεις. Όταν όμως διαπίστωσα ότι δεν ακούγομαι, όταν κυριάρχησε η αλαζονεία, η εσωστρέφεια, η τοξικότητα, οι κλειστές πόρτες, όταν δεν εξυπηρετούσα με τον πολίτη, όταν δε βλέπαμε τους πολίτες και δεν αφουγκραζόμασταν τα προβλήματά τους, τότε η το ήθος μου και η πορεία μου δε μου επέτρεψαν να συνεχίσω μαζί τους.

Στην απόφασή μου να είμαι υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης συνετέλεσε η πίεση των συμπολιτών μου, που υπήρχε ήδη από τις προηγούμενες εκλογές του 2019, και η πίεση ενεργών πολιτών και δημοτικών συμβούλων.”

Αναφερόμενη σε κακεντρεχής δηλώσεις, πολιτικών της αντιπάλων, που θέλουν να δώσουν άλλη υπόσταση στην υποψηφιότητα της, η Νατάσα Κοσμόπουλου σχολίασε: “Σας γνωρίζω, και δεσμεύομαι δημόσια προς αυτό, ότι η επικεφαλής υποψήφια δήμαρχος του συνδυασμού μπορούμε καλύτερα ακούει και θα ακούει μόνο την ομάδα των 73 υποψηφίων και τους πολίτες. Κανέναν άλλον. Εγώ διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου και θα είμαι δίπλα τους χωρίς κανέναν άλλον έξωθεσμικό παράγοντα να έχει καμία θέση σε αυτή την διοίκηση.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας