Στην Περιφορά του Επιταφίου και στην Ακολουθία της Αποκαθήλωσης παρέστη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

0

Με θρησκευτική κατάνυξη και ευλάβεια, πλήθος πιστών συμμετείχε, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, στην Ακολουθία της Αποκαθήλωσης και στην Περιφορά του Επιταφίου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέστη, όπως κάνει εδώ και 13 χρόνια, στην Περιφορά του Επιταφίου στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου. Στη συνέχεια, κάτω από κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης, συμμετείχε και στην Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισσού, στον οποίο εφημέριος είναι ο πατέρας Μάξιμος.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δήλωσε:  «Με ταπεινότητα και θρησκευτική ευλάβεια, συμμετέχουμε στο Θεανθρώπινο πένθος, εφαρμόζουμε τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, σεβόμενοι την υγεία μας και την υγεία των συμπολιτών μας. Όλοι μαζί, τις ημέρες της θείας κατάνυξης, συμβάλλουμε προκειμένου να παραμείνουμε ασφαλείς. Στο πλαίσιο αυτό, ως Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ και σε συνεργασία με την Μητρόπολη Αθηνών, ανέλαβα πρωτοβουλία προκειμένου τα εξειδικευμένα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, να πραγματοποιήσουν όλη τη  διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, πάνω από 2.000 test στους ιερείς και στο προσωπικό των Ιερών Ναών της Αττικής».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας