Ριζική αναβάθμιση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

0

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αξιοποιώντας στο έπακρο το χρονικό διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών, ολοκλήρωσε μια σειρά από βελτιωτικές εργασίες που άλλαξαν ριζικά την όψη και τους χώρους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας παραδίδοντας στη σχολική κοινότητα ένα πλήρως ανακαινισμένο και σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, επίστρωση των γηπέδων στον προαύλειο χώρο, ελαιοχρωματισμοί στις αίθουσες, σε εξωτερικούς χώρους και κοινόχρηστους χώρους καθώς και ανακαίνιση στις τουαλέτες του σχολείου.

Πλέον, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου εκπαιδευτικούς και μαθητές από Λιθουανία, Φινλανδία, Τουρκία, Ιταλία, Βόρεια Μακεδονία στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου στο πρόγραμμα Erasmus+, καθώς και σε μια εβδομάδα αργότερα να υποδεχθεί τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για τη νέα σχολική χρονιά.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σημείωσε σχετικά: «Ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της σχολικής κοινότητας. Εργαζόμαστε εντατικά και έγκαιρα για να υποδεχθούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε αξιοπρεπή, όμορφα, φιλικά σχολεία. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω από καρδιάς την Αντιδήμαρχο Παιδείας Ελένη Αλατσίδου και το Τμήμα Παιδείας, την Σχολική Επιτροπή Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης και την Πρόεδρο Αγγελική Δούκα, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και τους εργαζόμενους του  Δήμου μας, καθώς την Διευθύντρια Βασιλική Βασιλοπούλου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου για την άψογη συνεργασία ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή λειτουργία, την ασφάλεια και την υγιεινή όλων στο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο τους».

Η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας Βασιλική Βασιλοπούλου σε επιστολή της προς την Δήμαρχο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους φορείς, συνεργάτες και υπαλλήλους του Δήμου Νέας Ιωνίας για την άριστη συνεργασία, την αμέριστη εμπιστοσύνη και την πολύτιμη συνδρομή σας στην προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών του σχολείου μας. Ο σεβασμός, η διάθεση προσφοράς κι η αποφασιστικότητα χαρακτήριζαν όλα τα επίπεδα επικοινωνία μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας