Σύσκεψη εκπροσώπων του Δήμου Διονύσου με τον υφυπουργό περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου για δασικό και όρια οικισμών

0

Σύσκεψη εκπροσώπων του Δήμου Διονύσου με τον υφυπουργό Δημήτρη Οικονόμου, με θέμα το δασικό ζήτημα καθώς και τα όρια των οικισμών του Αγίου Στεφάνου και της Άνοιξης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020.

Το Δήμαρχο Διονύσου εκπροσώπησαν οι τρεις αρμόδιοι αντιδήμαρχοι τεχνικών υπηρεσιών & δημοτικών Έργων Στέφανος Κριεμάδης, στρατηγικού χωροταξικού σχεδιασμού & υποδομών Γιάννης Φωτάκης και πολεοδομίας & τοπικών παρεμβάσεων Χρήστος Παπαβασιλείου, ενώ παρών στη σύσκεψη ήταν και ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου.

Από πλευράς του Δήμου Διονύσου ζητήθηκε η αποφασιστική παρέμβαση του υπουργείου περιβάλλοντος, προκειμένου να αρθεί η ομηρία σε σχέση με το δασικό και τα όρια και να υπάρξει θετική έκβαση σε ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί επί πάρα πολλά χρόνια το Δήμο Διονύσου.

Ο υφυπουργός περιβάλλοντος προσφέρθηκε να βοηθήσει προς την κατεύθυνση επίλυσης του χρόνιου προβλήματος και ζήτησε την έγγραφη αποστολή των προτάσεων του Δήμου.

Συμφωνήθηκε επίσης να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ υπουργείου περιβάλλοντος και Δήμου Διονύσου αλλά και να ακολουθήσουν νέες συναντήσεις με σκοπό την οριστική διευθέτηση του ζητήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας