Συντήρηση πρασίνου και καλλωπισμός στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού

0

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σε πολλά σημεία της πόλης. Οι εργασίες  περιλαμβάνουν το κλάδεμα των δέντρων, τη φροντίδα του πρασίνου στους  δρόμους και τις πλατείες, καθώς και τον άμεσο καθαρισμό στα σημεία που αυτό απαιτείται.

Τα συνεργεία του Δήμου εκτέλεσαν ήδη εργασίες στις πλατείες Κονίτσης  και Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα Παπάγου, στη Λέσχη Αξιωματικών  Παπάγου, στο άλσος Πίνδου και Ταϋγέτου, στο άλσος «Α. Παπανδρέου» και  στο άλσος «Κ. Καραμανλή» Χολαργού, στην Αγία Ελεούσα στον Υμηττό και  σε πολλά άλλα σημεία.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες φύτευσης εποχιακών φυτών και  λουλουδιών σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης με σκοπό την αισθητική  της αναβάθμιση. Τις εργασίες επιβλέπουν οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Παπάγου Μιχάλης Υφαντής  και της Κοινότητας Χολαργού, Χρήστος Πετράκης.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχισθούν και σε άλλα σημεία της πόλης με στόχο  την ενίσχυση του αστικού πρασίνου και την αισθητική αναβάθμιση του  Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας