Καθημερινές απολυμάνσεις δημόσιων χώρων από τον Δήμο Κηφισιάς

0

Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει τις δράσεις απολύμανσης των δημόσιων χώρων, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις του στην προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία του κορονοϊού.

Τη Δευτέρα 30/3 και την Τρίτη 31/3 ειδικό συνεργείο βρέθηκε στις περιοχές των Αδαμών και της Νέας Κηφισιάς καθώς και κατά μήκος της Λεωφόρου Τατοΐου, όπου υπάρχουν ανοιχτά αρκετά καταστήματα τροφίμων και συγκεντρώνεται κόσμος. Το ειδικό συνεργείο εργαζομένων του τομέα της Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησε καθαρισμό και απολύμανση κάδων με ειδικό όχημα (πλυντήριο κάδων) του Δήμου, το οποίο αναλαμβάνει επί τόπου το πλύσιμό τους. Επίσης απολυμαίνονται πεζοδρόμια και δρόμοι. Οι απολυμάνσεις κάδων και χώρων περιμετρικά αυτών (δρόμος, πεζοδρόμιο) θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα καθημερινά και σε διαφορετικές περιοχές του Δήμου μας.

Σε απολύμανση δημοτικών κτηρίων έχει προχωρήσει ο Δήμος Κηφισιάς (Αμαξοστάσιο, Δημαρχείο, Τεχνική Υπηρεσία κ.α.) στο πλαίσιο της λήψης μιας σειράς από μέτρα για τον περιορισμό του ενδεχομένου να μεταδοθεί ο κορονοϊός σε χώρους που, όχι μόνο εργάζονται οι υπάλληλοί του αλλά προσέρχονται και πολίτες.

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε, επίσης, σε στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Κηφισιάς. Ειδικό συνεργείο ολοκλήρωσε την απολύμανση στάσεων λεωφορείων, όπου παρατηρείται συγκέντρωση πολιτών τις πρωινές ώρες που πηγαίνουν στις εργασίες τους

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας