Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας#JobDay

0

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το Skywalker.gr, «Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας#JobDay», στο πλαίσιο της Δράσης Ανοικτού Καφέ στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών στην Κάτω Κηφισιά, η οποία βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Κοινότητας.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

Η κα.Αθανασία Τσουκαλά, Υπεύθυνη Digital Marketing του skywalker.gr, ανέπτυξε τις διάφορες τεχνικές αναζήτησης εργασίας που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος και έδωσε συμβουλές στο που θα μπορούσε επίσης να απευθυνθεί.

Ο κ.Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής του skywalker.gr, ανέλυσε την αγορά εργασίας, τις τάσεις και τις προκλήσεις που δημιουργούνται και πως πρέπει να ενημερώνεται κανείς για τις νέες συνθήκες και να κυνηγάει τις νέες ευκαιρίες.

Η κα.Αναστασία Σιδερά, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Επίκεντρο-Actionaid, μίλησε για το πως να συντάξει κάποιος ένα αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα και ανέλυσε βήμα-βήμα την κάθε ενότητα που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο βιογραφικό, ποια λάθη να αποφεύγονται και τι πρέπει να υπάρχει ως πληροφόρηση.

Τέλος, η κα.Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου, Career and Executive Coach, προχώρησε τη συζήτηση που ξεκίνησε η κα.Σιδερά, με το επόμενο στάδιο του βιογραφικού που είναι η συνέντευξη, και έδωσε συμβουλές και εργαλεία για μια επιτυχημένη συνέντευξη.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας