“ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ” μια εξαιρετική Μουσική Παράσταση από το ΠΕ.Α.Π.

0

ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”

Μια εξαιρετική Μουσική Παράσταση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 19.30 με σκοπό τη στήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Τ.Α.Σ.Ε.Η).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απο το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής υπό την αιγίδα των ΚΕΔΕ και Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Στη μουσική χορωδιακή βραδιά συνέπραξαν οι Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Παιδική Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας,παιδικη χορωδια UNESCO Β. Π με μαέστρο την Εύη Χλωρού Παιδική Χορωδία Αγίας Άννης Περιστερίου,Παιδική Χορωδία του 18ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου με μαέστρο τη Μαρία Παπαδοπούλου, και το Τμήμα των Λαϊκών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών με μαέστρο Μιχάλη Σωτηράκη.

Τη βραδιά για την ενίσχυση των δομών του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, που παρουσίασε ο ηθοποιός κ. Αντώνης Χαντζής.

Χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Τάσος Μαυριδης, ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ. Χρήστος Φωτίδης, η εκπρόσωπος του Δήμου Ηρακλείου κα. Μαίρη Αρώνη η υπεύθυνη Πολιτιστικού Σχεδιασμού και μαέστρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κα. Εύη Χλωρού απευθύνοντας χαιρετισμό της προέδρου του Ομίλου κ. Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη.

Ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. και οικοδεσπότης της Μουσικής Παράστασης δήλωσε: “Είμαι βαθιά συγκινημένος για την αποψινή βραδιά, διότι βρίσκομαι ανάμεσα σε συναδέλφους που τιμούν τη χώρα μας τόσα χρόνια μέσα από την μαγική τέχνη του ηθοποιού, που έμπρακτα στηρίζουν το Τ.Α.Σ.Ε.Η. που εμπνέουν και καθοδηγούν τις νεότερες γενιές ώστε να αγαπήσουν και να ξεδιπλώσουν το δικό τους ταλέντο μέσα από διάφορες μορφές τέχνης που προάγουν όχι μόνο τον Πολιτισμό αλλά πρωτίστως καλλιεργούν μια καλύτερη πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα μακριά από κακές ίσως συνήθειες αλλά πολύ κοντά σε αυτό που λέμε υγιή συμπεριφορά και τρόπο σκέψης. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους μαέστρους έναν προς έναν και κυρίως την κα. Εύη Χλωρού που έδωσε πραγματικά την ψυχή της για την αποψινή παράσταση που συντόνισε και συνεργάστηκε με το ΠΕ.Α.Π. και όλους τους συντελεστές, ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους μοναδικούς συναδέλφους μου που τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς και τα μικρά παιδιά, αυτά τα χαρισματικά όπως όλα τα παιδιά…, θέλω να πω επίσης προς το ΠΕΑΠ έχει προτεραιότητα τις Διαδημοτικές Συνεργασίες όπως αυτή, διότι πιστεύω πώς η εποχή επιτάσσει όμορφες συνεργασίες, δημιουργικές που να μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους όσοι έχουν ιδιαίτερα ταλέντα, που να δίνονται ευκαιρίες στα νεότερα παιδιά, που να μπορούν να γνωρίσουν τα πρότυπά τους από κοντά και να πέρνουν δύναμη για τους στόχους τους. Στόχους που να οδηγούν την Ελλάδα σε ένα καλύτερο αύριο με ευκαιρίες και πραγματική εξέλιξη”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Τ.Α.Σ.Ε.Η. κ. Σπύρος Μπιμπίλας, ο Αντιπρόεδρος κ. Ζαχαρίας Ρόχας,ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Βενετσάνος κ η soprano Δέσποινα Τσολάκη. Λαμπερές παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου τίμησαν την εκδήλωση η ηθοποιός κ χορεύτρια κ. Μαρία Ιωαννίδου,η Δημοτική Σύμβουλος και Ηθοποιός κ. Μαίρη Ιγγλέση,η ηθοποιός κ Δέσποινα Στυλιανοπούλου ,ο ηθοποιός κ. Μάρκος Σεφερλης ,η ηθοποιός κ. Έλενα Τσαβαλιά ,η ηθοποιός Σόφη Ζανίνου ,η τραγουδίστρια Φιόνα Τζαβάρα ,η ηθοποιός Λίλιαν Αρχόντη με την κόρη της Χριστίνα Αρχόντη.

Επίσης ο πρ. Δήμαρχος και επικεφαλής παράταξης κ.Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ.Ευάγγελος Παπανικολάου, τα μέλη του ΠΕ.Α.Π. κα. Μουρατίδη Μαρία και κα.Δέσποινα Μεντεσίδου. Ο Πατήρ Ανδρέας υπεύθυνος του Ι.Ν. Αγ. Άννης Περιστερίου, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβ. Γεώργιος Σταθόπουλος εφημέριος Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, ο πατήρ Δημήτριος Παπαδάκης Ψυχοθεραπευτής Μουσικοθεραπευτής Υποψήφιος Διδάκτορας Α.Π.Θ. Καθηγητής-μαέστρος,οι διευθύντριες Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής κα. Γιούλα και κα.Βάσια Γοργογιάννη,τα μέλη της Unesco Β. Π κα. Μαίρη Χέλμη και κα.Σοφία Κολοβού.

 Ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π.
Χρήστος Φωτίδης

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας