Μήνυμα του Αντιδημάρχου Π. Ιωάννου για τον κορωνοϊό “Καθήκον όλων μας είναι να κρατήσουμε τον Δήμο μας ασφαλή και τους συνδημότες μας υγιείς”

0
Αγαπητές φίλες – Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες μου στον Δήμο μας της Λυκόβρυσης και της Πεύκης!
Η σημερινή μου επικοινωνία μαζί σας θέλει την προσοχή σας και την συμμετοχή σας, θέλει την εγρήγορσή σας και την κοινωνική σας ευαισθησία και υπευθυνότητα για το κοινό καλό.
Είναι βέβαιο ότι ήδη τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν περάσει τις πρόσφατες αρνητικές ειδήσεις, με τα συνεχώς αυξανόμενα το τελευταίο τρίμηνο κρούσματα του κορωνοϊού Covid – 19, την αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών και δυστυχώς και την αύξηση των θανάτων.
Οι προβλέψεις για το επόμενο τρίμηνο, αν δεν τηρήσουμε τα μέτρα προφύλαξής μας, είναι όχι δυσάρεστες, αλλά δραματικές.
Στεκόμαστε πάνω σε μια υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί και δυστυχώς κάποιοι από εμάς τραγουδάμε και σφυρίζουμε αμέριμνοι.
Δεν είναι δυστυχώς καιρός ούτε για αντιπολιτευτικές κορώνες, ούτε για θεωρίες συνομωσίας, ούτε για επιπολαιότητα.
Καθήκον όλων μας είναι να κρατήσουμε τον Δήμο μας ασφαλή και τους κατοίκους και συνδημότες μας υγιείς, τα παιδιά μας στα σχολεία, τους ηλικιωμένους μας συγγενείς και φίλους στα σπίτια μας, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της Πόλης μας μακριά από τη νόσο.
Για να το πετύχουμε αυτό τα μέτρα ακόμη σήμερα είναι απλά:
• Κοινωνικές αποστάσεις
• Χρήση μάσκας σε κλειστούς (και αν είναι δυνατόν και σε ανοικτούς) χώρους
• Συχνό και επιμελές πλύσιμο των χεριών μας
• Τήρηση των οδηγιών των ειδικών της Πολιτικής Προστασίας και των γιατρών
Το αύριο όλων μας εξαρτάται από όλους μας και την υπευθυνότητα, που θα επιδείξουμε σήμερα.
Δήμος, Συμπολίτευση, Αντιπολίτευση, Δημότες και Κάτοικοι οφείλουμε να δείξουμε την απαραίτητη υπευθυνότητα και να παραμείνουμε σε εγρήγορση, ασφαλείς και υγιείς.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους και σας εύχομαι πάνω από όλα υγεία, παραμένοντας στη διάθεσή σας, για να αντιμετωπίσουμε μαζί και αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας