Παραδόθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιλίων

0

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης συνεχίζει να ενισχύει τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις πρόσφατες πυρκαγιές και τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες στην πρώτη γραμμή. Χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου συγκεντρώθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που παραδόθηκαν σε πυροσβεστικούς σταθμούς και σε πληγέντες συμπολίτες στη Βόρεια Αττική, στην Εύβοια και τη Γορτυνία.
Την Τετάρτη 18/8 έγινε παράδοση υλικών και στα Βίλια, του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας, που τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζουν μεγάλη πυρκαγιά. Ένα αυτοκίνητο γεμάτο από φαρμακευτικό και υγειονομικά υλικό, μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού και τρόφιμα έφτασε ως το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιλίων, όπου η Αντιδήμαρχος Δέσποινα Μεντεσίδου τα παρέδωσε στις πυροσβεστικές δυνάμεις.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα ως Δήμος, πέραν από την προστασία των δικών μας περιαστικών δασών, προσπαθήσαμε να σταθούμε δίπλα σε όλους όσοι κάτω από αντίξοες συνθήκες αγωνίστηκαν για να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα και στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Χάρη στο κάλεσμα του Δήμου μας και την εντυπωσιακή συμμετοχή των συμπολιτών μας συλλέξαμε τρόφιμα και άλλα είδη για την ενίσχυση των πληγεισών περιοχών από τις πυρκαγιές, που παραδόθηκαν σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς και όπου αλλού μας υποδείχθηκε. Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν και συνεισέφεραν ώστε υπό αντίξοες συνθήκες, ο Δήμος μας να παραμείνει εξαιρετικά ενεργός αυτή την περίοδο και να σταθεί δίπλα σε όσους χρήζουν υποστήριξης».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας