Τάσος Μαυρίδης: Κάθε ημέρα είναι ημέρα εθελοντισμού στον Δήμο μας

0

Το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού πραγματοποίησαν το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης σε κεντρικές πλατείες της Πεύκης και της Λυκόβρυσης.

Τέτοιες δράσεις έχουν ως στόχο την ανάδειξη της εθελοντικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις αξίες του εθελοντισμού μέσα από βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια, καθώς επίσης δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης και πληροφόρησης για τις δομές και τα προγράμματα του Δήμου αλλά και για τις διαθέσιμες εθελοντικές θέσεις που υπάρχουν στον Δήμο μας.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η πλατεία μεταξύ των οδών Ν. Πλαστήρα και Λεωφόρου Ειρήνης (Κολώνες) και την Κυριακής η πλατεία Ηρώων της Λυκόβρυσης γέμισαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και πολλά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας έχει μια μακρά παράδοση στον εθελοντισμό, την οποία με χαρά βλέπουμε να συνεχίζεται, με τις νέες γενιές να αποδεικνύονται δραστήριες. Αυτό το διήμερο είχε στόχο να διαδώσει τις αξίες του εθελοντισμού και να συμβάλει στην ενημέρωση των δημοτών για τις δομές και τα προγράμματα του Δήμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  τους συλλόγους «Αθηνά Μαγκουφάνας», «Φίλοι της Θένιας» και «Αριστοτέλης», αλλά και τους εθελοντές μας για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους στο διήμερο εκδηλώσεων. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Προεδρείο της Λαϊκής Αγοράς Πεύκης που ήταν  ο βασικός χορηγός των δράσεων. Τέλος, αξίζουν πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην κοινωνική υπηρεσία και τους εργαζόμενους καθώς και τους εθελοντές των δομών στο δήμο μας. Συνεχίζουμε καθώς για μας στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, κάθε μέρα είναι μέρα εθελοντισμού».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας