2ο ECO PARK Φεστιβάλ από την Tetra Pak! 12 & 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου!

0

2ο ECO PARK Φεστιβάλ από την Tetra Pak!

12 & 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου!

Το φεστιβάλ ανακύκλωσης ECO PARK, με χορηγό την Tetra Pak συνεχίζει τη φετινή του επιτυχημένη πορεία έπειτα από την κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, σε δεύτερη κεντρική πλατεία της Αττικής, την Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού στο Μαρούσι.

Το φεστιβάλ ECO PARK, απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες και φιλοδοξεί να βοηθήσει τους πολίτες να καλλιεργήσουν μια υπεύθυνη στάση απέναντι στη διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και να τους μυήσει στην προστασία του περιβάλλοντος και τη σωτηρία του πλανήτη. Έχει σκοπό να εκπαιδεύσει το κοινό για τα οφέλη της ανακύκλωσης και την αναγκαία για το περιβάλλον επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για όλους μας.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι και 7 το απόγευμα, η πλατεία ηλεκτρικού σταθμού Αμαρουσίου, θα μεταμορφωθεί σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για παιδιά και γονείς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από διαδραστικά παιχνίδια (digital και μηχανικά), όπου το κοινό θα μάθει για την ανακύκλωση, την κυκλική οικονομία, θα ζήσει την εμπειρία του ταξιδιού μιας χάρτινης συσκευασίας στον κόσμο και τη μετατροπή της σε νέο χρηστικό υλικό, θα απαντήσει σε ερωτήσεις, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει μικρά και μεγάλα δώρα.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ για τη συμμετοχή στα παιχνίδια του φεστιβάλ απαραίτητο είναι το κοινό να προσκομίσει άδειες συσκευασίες Tetra Pak.

Η Tetra Pak, χορηγός του φεστιβάλ, είναι η κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο. Συνεργαζόμενη στενά με τους πελάτες και προμηθευτές, παρέχει ένα ευρύ φάσμα από ασφαλή, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που ανταποκρίνονται καθημερινά στις ανάγκες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 160 χώρες. Στο πλαίσιο της στρατηγικής βιωσιμότητας δημιουργεί δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και την κοινωνία με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας φεστιβάλ: Greenmind Advertising

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6896422