Καθαρίστηκε το Σικιαρίδειο από το χιόνι και τον πάγο- Κλειστό παραμένει και σήμερα για προληπτικούς λόγους

0

Ανησυχία προκάλεσε η έντονη χιονόπτωση και για την κατάσταση στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα. το στρώμα το χιονιού που κάλυψε το προαύλιο και τα σημεία πρόσβαση ήταν πυκνό με κίνδυνο ολισθηρότητας από πάγο. Ωστόσο παρά την ανησυχία σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Δήμος έχει φροντίσει για τον καθαρισμό του χώρου από το χιόνι.

Με ανάρτησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου κος Γ. Καραμέρος αναφέρει «Κοίταξτε σε τι κατάσταση ήταν το πρωί το Σικιαρίδειο Ίδρυμα στο Μαρούσι. Άνοιξαν τα ειδικά σχολεία και δεν φρόντισαν το αυτονόητο, να μπορούν να έχουν ασφαλή πρόσβαση παιδιά γονείς και εκπαιδευτικοί.

Και καλά ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ακέφαλος και το καταλάβαμε αυτές τις μέρες. Η κομματικά τοποθετημένη διοίκηση του Ιδρύματος κοιμήθηκε τον ύπνο του δικαίου;»

Ωστόσο σύμφωνα με την απόφαση των αρμοδίων Αρχών και σήμερα Παρασκευή 19/2 τα Ειδικά Σχολεία παραμένουν κλειστά για λόγους ασφαλείας.

Επιπλέον η Πρόεδρος του Ιδρύματος κα Κ. Λιούτα ευχαριστεί τον Δήμο Αμαρουσίου για τον καθαρισμό του χώρου από το χιόνι προκειμένου να είναι προσβάσιμος και ασφαλής. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως   «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια ως Πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, Δήμαρχο Αμαρουσίου για την άμεση παρέμβαση του και ιδιαίτερα το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τον καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Τσιπουράκη, για την άμεση παρέμβαση εκχιονισμού του εσωτερικού χώρου του Ιδρύματος, που λόγω της έντονης χιονόπτωσης είχε πρόβλημα προσβασιμότητας.

Το Ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό και αύριο Παρασκευή, ύστερα από σύσταση των αρμοδίων αρχών».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας