Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμαρουσίου

0

Ορισμός Αναπληρωτών Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων Συμβούλων και Συμβούλων με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε σήμερα  την 4η Σεπτεμβρίου 2019, την απόφασή του για τον ορισμό Αναπληρωτών Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων Συμβούλων και Συμβούλων:

Ως εντεταλμένη σύμβουλος ορίζεται:

Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, για θέματα εθελοντισμού, επικοινωνίας & δημοσίων και διεθνών σχέσεων, καθώς επίσης και της Γραμμής Δημότη.

Ως άμισθοι σύμβουλοι Δημάρχου ορίζονται:

Γεώργιος Ζήκος, για θέματα κυκλοφορίας και Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Χρυσόστομος Σχινάς, για θέματα αθλητισμού.

Ως Αντιδήμαρχοι και αναπληρωτές Δημάρχου ορίζονται:

Στέφανος Τσιπουράκης, Α’ αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής και Διοίκησης & Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Σπυρίδων Σταθούλης, Β’ αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας και Νομικής Υπηρεσίας.

Ευάγγελος Κάββαλος, Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Ιωάννης Νικολαράκος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Κωνσταντίνος Ρώτας, Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε συγκροτήσει μία πολύ ισχυρή ομάδα πλειοψηφίας ως αποτέλεσμα του πνεύματος σύνθεσης και συναίνεσης που καθορίζει τη στάση μας. 

Κριτήριο όλων μας είναι το συμφέρον της πόλης και οι ανάγκες των δημοτών.

Όλα τα μέλη της παράταξης “Μαρούσι – Νέα Εποχή”, αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης εκ περιτροπής.

Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν και να συνεισφέρουν με βάση τις ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητές τους, στο πλαίσιο πάντα του προγραμματισμού και των προτεραιοτήτων που καθορίζονται συλλογικά. 

Το κλίμα συναίνεσης και σύνθεσης που δημιουργήθηκε από το πρώτο κιόλας Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζεται. Είναι η εγγύηση πως όλοι μας θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ήθος την πόλη μας και τον Μαρουσιώτη πολίτη.

 Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο τους».

 

Λίγα λόγια για τους παραπάνω:

Η κα Ρ. Χαλιώτη είναι Δημότης Αμαρουσίου πάνω από 35 χρόνια. Σπουδές: Δημόσιες σχέσεις στη Μ. Βρετανία. Ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 με σπουδές στα Ναυτιλιακά και το Marketing η οποία ασχολείται με το Real estate. Έχει μουσική παιδεία και είναι μέλος και σολίστ της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου << Τερψιχόρη Παπαστεφάνου>>. Από το 1990 είναι πρόεδρος του Εξωραιστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου Αμαρουσίου ο οποίος ασχολείται με την προστασία του Περιβάλλοντος. Από το 2002 εκλέγεται ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου. Από το 2006 έως σήμερα, για δύο συνεχείς τετραετίες και μία πενταετία είναι εκλεγμένη με το Συνδυασμό << Μαρούσι Ανθρώπινη πόλη>> με επικεφαλής το Γιώργο Πατούλη. Κατά τη θητεία της στη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου διετέλεσε: • 2007-2008 Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου(παμψηφεί εκλεγμένη). • 2009-2010(α) Αναπληρωτής Δήμαρχος (β) Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Προστασίας ρεμάτων και καθημερινότητας του Δημότη. • 2011-2013 Υπεύθυνη Ευρωπαικών Αποστολών, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης. Υπεύθυνη για την προστασία των ρεμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Υπεύθυνη για την καθημερινότητα του πολίτη. • 2014-2015 Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού. • 2015-2017 (α) Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού (β)Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας (γ)Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου και υπεύθυνη καθημερινότητας του Δημότη. • 2017-2018 (α) Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών (β) Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου και υπεύθυνη καθημερινότητας του Δημότη. • 2018 εώς σήμερα Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου και υπεύθυνη καθημερινότητας του Δημότη.

Ο κος Χ. Σχοινάς είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και Διεθνής Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης από το έτος 2001 όπως και  Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας από το 1997.

Ο κος Σ. Τσιπουράκης είναι ιατρός Γαστρεντερολόγος στο Μαρούσι και Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006, ενω έχει διατελέσει και τρείς φορές Αντιδήμαρχος αναπληρωτής Δήμαρχος και σε άλλες θέσεις.

O κος Ε. Κατσιγιάννης είναι Αστυνομικός Ε.Α. από το 2006, υπηρετώντας 30 και πλέον έτη στην Ελληνική Αστυνομία. Με τον Δήμο Αμαρουσίου ασχολήθηκε ενεργά από το έτος 2007 σε διαφορές θέσεις με μεγάλη επιτυχία. • Το έτος 2007 ορίστηκε Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας • Το έτος 2008 ανέλαβε Υπεύθυνος Ειδικού Σώματος • Το έτος 2009 ανέλαβε Υπεύθυνος Ειδικού Σώματος Ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας συμμετείχε σε πολλές δράσεις του Δήμου καθώς και επίσης και του ΣΠΑΠ ( Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού ) όπως κατασβέσεις Πυρκαγιών σε όλη σχεδόν την Αττική καθώς και σε Δενδροφυτεύσεις του Πεντελικού Όρους. Το έτος 2010 έλαβε μέρος στις Δημοτικές Εκλογές απ΄όπου εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2011 τοποθετήθηκε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Το έτος 2012 ορίστηκε Αντιπρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση Δημοτικής Συγκοινωνίας. Το έτος 2015 τοποθετήθηκε Αντιπρόεδρος Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Από το έτος 2016 έως τον Μάϊο 2018 τοποθετήθηκε Πρόεδρος Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Από τον Μάϊο του 2018 έχει αναλάβει Πρόεδρος στην Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή.

Ο κος Κ. Ρώτας είναι μηχανικός αρχιτέκτονας, εκλέγεται επί πολλά έτη Δημοτικός Σύμβουλος, και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κατά το προηγούμενο διάστημα.

Ο κος  Ε. Κάββαλος εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006 και έχει διατελέσει σε θέσεις Αντιδημάρχου.

Ο κος Γ. Νικολαράκος είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και διατηρεί μεγάλο κατάστημα οπτικών στο Μαρούσι.