Στο δημοσίευμα του κου Σταθούλη για τις ύβρεις απαντά ο κος Γ. Νικολαράκος

0

Ο κύριος Σταθούλης συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την πλήρη διαστρέβλωση των γεγονότων, που επιχειρεί, αλλά και με την επιμονή του σε ένα ύφος που δεν τον τιμά.

 Ύβρις κύριε Σταθούλη, είναι η καραμέλα που πιπιλάτε σχετικά με την έλλειψη εμπειρίας.  Είναι, τουλάχιστον, αστεία να την απευθύνετε σε έναν επιχειρηματία με 40 χρόνια εμπειρίας και ενσήμων στην πραγματική αγορά, κύριε Σταθούλη.  Εκεί που ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος να πληρώνει τις υποχρεώσεις του ο ίδιος και όχι να τις μεταφέρει στον επόμενο, όπως οι δημοτικές διοικήσεις με τη «μεγάλη εμπειρία», φεσώνοντας, στην πορεία, τους δημότες του Αμαρουσίου.

Ύβρις, κύριε Σταθούλη, είναι να προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο κάθε λεπτό, εσείς και οι υπόλοιποι της παράταξης σας, σχετικά με θέματα που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση, όπως αυτό της σημαντικής καθυστέρησης του parking στην πλατεία Ευτέρπης, που την πληρώνουμε κάθε μέρα εμείς οι έμποροι του Αμαρουσίου.  Ύβρις, κύριε Σταθούλη, είναι να περιφέρεστε στο Μαρούσι με σαρδόνια χαμόγελα, φλυαρώντας για το τεράστιο έργο σας, το οποίο θα δούμε στη συνέχεια πόσο τεράστιο είναι, σε κάθε τομέα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

 Οι δικαιολογίες και οι υπεκφυγές έχουν τελειώσει.  Το Μαρούσι αλλάζει! Αυτά.. και καλό θα είναι την επόμενη φορά να απαντήσει ο Δήμαρχος και να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που σας έβαλε, οδεύοντας προς το νέο όνειρό του.

Γραφείο Τύπου υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου

    Γιάννη Νικολαράκου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας