Ο Ε. Κατσιγιάννης δήλωσε την κάθοδό του στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο «Νέα Εποχή για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη»

0

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου κ.Κατσιγιάννης Επαμεινώνδας με μια επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστή την κάθοδό του στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο «Νέα Εποχή για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κο ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Θεόδωρο, πιστεύοντας στις αρχές και ικανότητές του για να συνεχίσει το πετυχημένο και μεγάλο έργο που έγινε στο Μαρούσι τα προηγούμενα χρόνια .
Ο κ.Κατσιγιάννης Επαμεινώνδας δηλώνει: «Θα είμαι παρών ως υποψήφιος Δημοτικής Σύμβουλος με το Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για ένα ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» ώστε να ενισχύσω με την εμπειρία μου και τις γνώσεις που απέκτησα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το ψηφοδέλτιο Νίκης του υποψηφίου Δημάρχου κυρίου ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Θεόδωρου.
Οι Δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου είναι πάρα πολύ κρίσιμες για το παρόν και το μέλλον μας. Αξιολογώντας την όλη κατάσταση θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, όπως το έκανα πάντα, ώστε να εκλεγεί Δήμαρχος της Πόλης μας ο ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Θεόδωρος και Περιφερειάρχης Αττικής ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ Γεώργιος, προκειμένου η πόλη μας το Μαρούσι που όλοι αγαπάμε να βρεθεί στη θέση που της αξίζει και που η απερχόμενη Διοίκηση της Περιφέρειας δεν της απέδωσε αυτά που έπρεπε, στερώντας μεγάλα και σημαντικά έργα υποδομής.»

Θα είμαι κοντά στον Πολίτη με καθαρό λόγο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

Γεννήθηκε το έτος 1954 στο Δαφνιά Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας.
Είναι Αστυνομικός Ε.Α. από το 2006, υπηρετώντας 30 και πλέον έτη στην Ελληνική Αστυνομία.
Διαμένει μόνιμα στο Μαρούσι από το έτος 1977, είναι παντρεμένος με την ΜΟΥΣΤΑΚΑ Κωνσταντίνα, έχουν αποκτήσει δύο (2) παιδιά την Ελένη και τον Θωμά.
Με τον Δήμο Αμαρουσίου ασχολήθηκε ενεργά από το έτος 2007 σε διαφορές θέσεις με μεγάλη επιτυχία.
• Το έτος 2007 ορίστηκε Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας
• Το έτος 2008 ανέλαβε Υπεύθυνος Ειδικού Σώματος
• Το έτος 2009 ανέλαβε Υπεύθυνος Ειδικού Σώματος
Ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας συμμετείχε σε πολλές δράσεις του Δήμου καθώς και επίσης και του ΣΠΑΠ ( Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού ) όπως κατασβέσεις Πυρκαγιών σε όλη σχεδόν την Αττική καθώς και σε Δενδροφυτεύσεις του Πεντελικού Όρους.
Το έτος 2010 έλαβε μέρος στις Δημοτικές Εκλογές απ΄όπου εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος.
Το 2011 τοποθετήθηκε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας