Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου «Παναγία Τουρλιανή» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

0

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου «Παναγία Τουρλιανή» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.

 

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου κ.κ. Δωροθέου Β’, καθώς και στην επιμνημόσυνη  δέηση υπέρ των ψυχών των προαπελθόντων ιδρυτών, ευεργετών, δωρητών και μελών της Αδελφότητας.

Ακολούθως, συνόδευσε τη λιτάνευση της Αγίας Εικόνας της Παναγίας Τουρλιανής από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αιμιλιανού μέχρι τα γραφεία της Αδελφότητας, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμαρουσίου.

Στο χαιρετισμό της η κα Χαλιώτη, μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς, το σεβασμό και την αγάπη του κου Πατούλη, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Δωρόθεο και στα μέλη της Αδελφότητας, υπογραμμίζοντας:

«Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είναι πάντα δίπλα σας και δηλώνει δια εμού την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του σε κάθε σας ανάγκη, καθώς και στο Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά, στον οποίο όπως γνωρίζετε είμαστε πάντα στο πλευρό του για τις τυχόν ανάγκες του νησιού.»

 

Η Πρόεδρος της Αδελφότητας κα Φραντζέσκα Κουνάνη ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των Μυκονιατών τον Δήμαρχο κ. Πατούλη για τη διάθεση της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμαρουσίου στις εορταστικές εκδηλώσεις.

 

Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, με την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, ο οποίος μίλησε για τη ζωή και το έργο της Μυκονιάτισας αρχοντοπούλας όπως την αποκάλεσε, Μαντώ Μαυρογένους και τη μεγάλη της προσφορά της στους αγώνες για την απελευθέρωση από τον Τουρκικό ζυγό.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας